Shell FuelSave Kurşunsuz 95

UğurBalci

Fenomen Üye
Doblo
Kayıt
22 Ekim 2010
Mesaj
1.270
Yaş
34
Adı
Uğur
Kan Grubu
0 +
Şehir
Bursa
Meslek
İşçi
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2015
Renk
KURŞUN GRİ
arklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olmak zorundadır. Bu kapsamda yakıt türüne göre hepsi araçlarda güvenle kullanılabilirler. Farklılaştırılmış ürünler ile diğerleri arasında kalite vb. düzenlenmiş özellikler bakımından otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör vb. araç türüne göre sınırlayıcı ayrımlar bulunmamaktadır.

Shell FuelSave Kurşunsuz 95: Shell bilim insanları tüm benzinli araçlar için uygun tasarruf yakıtının formülünü buldu ve adını Shell FuelSave Kurşunsuz 95 koydu.
Shell’in en ekonomik benzini Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ile yakıttan tasarruf etmeniz mümkün.
İster işe gidin, ister çocuklarınızı okula bırakın, isterseniz alışverişe çıkın; siz de aracınız ve bütçeniz için iyi bir seçim yapın, Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ile yola çıkın.
Kısaca; Shell FuelSave Kurşunsuz 95:
• Tüm benzinli araçlar için uygundur.
• İlk damladan itibaren yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.
• Shell’in en ekonomik benzinidir.
• Verimlilik Arttırıcı formül içerir.
• Motoru temiz tutmak için geliştirilmiştir, tortu ve kurum birikimini önler.
Aracınızın deposunu Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ile doldurduğunuz andan itibaren bu tasarruf yakıtının faydalarını görmeye başlayabilirsiniz.
Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Artırıcı formül içermesidir.
Siz de Shell FuelSave Kurşunsuz 95’i deneyin, yakıt tasarrufu etmenin keyfini sürün. - hemen size en yakın Shell istasyonuna uğrayın.
Shell FuelSave Kurşunsuz 95, sadece Shell istasyonlarında!
SHELL FUELSAVE'i NASIL GELİŞTİRDİĞİMİZİ ÖĞRENİN


SHELL FUELSAVE YAKITLARI NELERDİR?
Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ve Shell FuelSave Diesel, Shell'in en ekonomik yakıtlarıdır.
Sadece Shell istasyonlarında satılan bu yakıtlar, tüketicilerimizin yakıt tasarrufu yapmalarına yardımcı olmak için Shell bilim insanları tarafından özel olarak geliştirilmiştir.
SHELL FUELSAVE'i NASIL GELİŞTİRDİK
Shell bilim insanları tüm benzinli ve dizel araçlar için uygun tasarruf yakıtlarının formülünü buldu ve adını Shell FuelSave koydu.
Böylece yakıttan tasarruf etmenin yollarını arayan müşterilerimiz için Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ve Shell FuelSave Diesel geliştirildi.
Shell FuelSave: Yakıt tasarrufuna yardımcı olmak için tasarlanmıştır
Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ve Shell FuelSave Diesel, yakıt tasarrufuna yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Üstelik bu yakıtlar Shell’in en ekonomik yakıtlarıdır.
Karşılaştırma standart yakıt ve verimlilik artırıcımızı içeren aynı yakıt arasında yapılmıştır. Gerçek tasarruf miktarı araca, sürüş şartlarına ve stiline göre değişebilir.
Shell FuelSave yakıt tasarrufu formüllerimizi nasıl geliştirdik?

Yeni yakıt tasarlamak ve bir fark yaratacak doğru formülasyonları bulmak için yıllarca bilimsel araştırma yapmak gerekebilir. Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları, motor verimliliğinin arttırılmasına ve yakıt tasarrufu yapılmasına yardımcı olacak yakıtlar bulmak ve tasarlamak amacıyla yürütülen kapsamlı araştırma ve geliştirme programının sonucunda elde edilmiştir.
Motorun farklı parçalarında enerji kayıpları görülebilir.
Söz konusu enerji kayıplarına sebep olan yakıt/motor etkileşimlerini belirleyerek, motor verimliliğini arttırmaya yardımcı olacak yöntemler geliştirmeyi ve yakıt tasarrufu sağlamayı başardık.

Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ve Shell FuelSave Diesel yakıtlarının geliştirilmesi esnasında, Shell bilim insanları çok sayıda farklı araç türünde bir dizi kapsamlı performans testi gerçekleştirdi.
Bu test çalışması, endüstri standartlarında test protokolleri kullanılarak şasi dinamometreleri üzerinde gerçekleştirildi.
Şasi dinamometre testinde aracın çeker tekerlekleri dinamometreye ve döner enerji depolama cihazına bağlı büyük, döner silindirler üzerine yerleştirilir (gücü emen bir cihaz).
Dinamometre, aracın yolda karşılaşabileceği dönme direncini ve aerodinamik direnci üretir, volan ise araç ataletini harekete geçirir. Egzoz gazları hava ile seyreltilir, sabit bir hacim örnekleyici ile toplanır, ardından farklı emisyonlar için bir dizi spektroskopik ölçüm cihazı ile analiz edilir.
Aracın yakıt tasarrufu (FE) ve yakıtın karbon içeriği CO2, CO ve hidrokarbon emisyonu ölçümlerinden bir karbon dengesi yöntemi kullanılarak hesaplanır.
Shell FuelSave Kurşunsuz 95 nasıl çalışır ?

Shell FuelSave Kurşunsuz 95, normal motor yağlarının ulaşamayacağı yerlerin yağlanması ve motorun daha rahat dönmesinin sağlanması amacıyla bilim insanlarımız tarafından özel olarak formüle edilmiştir. Tekerlekleri döndürmek için daha fazla enerji elde edilmesini sağlar.
Shell FuelSave Kurşunsuz 95, motor parçalarının (Özellikle yakıt sistemi bileşenleri) temiz tutulmasına yardımcı olmak için tasarlanan özel deterjanlar ile formüle edilmiştir. Shell FuelSave Kurşunsuz 95, ilk depo dolumundan itibaren daha iyi motor verimliliği ve sonuç olarak daha iyi yakıt tasarrufu sağlamak için tasarlanmıştır.
 

yunus0635

Fenomen Üye
Doblo
Kayıt
18 Kasım 2013
Mesaj
18.766
Adı
YUNUS KILIÇ
Kan Grubu
A RH -
Şehir
Ankara
Meslek
Beyaz Eşya Kombi Tamir Bakım Servisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2023
Renk
Beyaz
Başkanım bize birde opeti anlatsan keşke biliyosun Tofaş türk fabrikamıbiz doblo kullanıcılarına hep opeti şiddetleönermekte servislerde aynı şekilde.shell kullanıyordum vazgeçtim enjektör kütüklerine zararlı oluyo yakıtı ginede paylaşım için teşekkürler.