şanzıman kazıması nedir

xerdalx05

Daimi Üye
1. ve 2. viteslerde araba ısındıktan sonra düşük devirlerde alttan hır hır ses geliyo gaza basmana göre değişiyor boşta ve rolantide yapmıyor akşam işten çıkişta ustaya gösterdim sanzıman kazıma yapıyor ondan bu ses dedi komple inecek usta düzen alır diyor bir aksilik çıkmaz yarım günlük işi var 350tl masraf var dedi siz ne dersiniz acaba

bizim 1.3 ve 1.4 lerde zamanla öğle yapıyor normal bence

iyide berat ne zamandır aklımda idi bugün gösterdim işte daha31000 km de gözüm gibi bakıyorum şirketteki araçlarda millet araba kullanmayı öğreniyor tabiri caizse anasını ağlatıyolar hiçbirşey olmuyor onlara benimkine oluyor
ilerde ya daha büyük sıntı çıkarırsa o zaman kötü olur yorumlarınızı bekliyorum

abi en kötü dişli değiştirirsin bu km de olmaması lazım zorlandımı acaba araban

biz 1.4 dobloda kaç kez şanzıman kırdık değiştik dişli sıyırdır değiştik ALLAHa şükür 1,5 senedir kırmadı şanzıman

1.3 arabada daha garççç diye bir ses duymadım bile dikkat ederim hemen vitese takmam 2 seneden fazladır var o ses hadi olaki yaptırdım düzen alırmı

2 senedir var demişsin abi iyiki büyümemiş usta iyi yaparsa düzen alırsın sıkıntı olmaz

senin sorunu google de biraz arastıram dedim şanzıman kazıması diye bi olay yok 😀

usta kendi terim uydurmuş 😀 bence o ses baskı balata bilya parçalarından gelebilir, gevşemiş olabilir.

sesde bir büyüme olmadığı için açıkcası 350tl verip şanzımanı indirtmek istemiyorum şanzımandan olsa soğuk sıcak fark edermi birde istanbulda güvenilir usta bulmak zor vallahi ilk başta kışliık lastikmi var lastik sesi bu dedi yok deyince şanzıman dedi direk

şansıman soğuk sıcak fark edeceği tek şey vites geçişleridir. güvenilir bi usts size söyleyebilirim, isterseniz mesaj atın adresi yazayım size dayımın tamirhanesi.

Back