Sanal Modifiye Programı (Tuning Car Studio SK)

AlperAkbiyik

Saygın Üye
Adı
Alper
Modeli
Renk
Bal Köpüğü
Araba sevdalılarının yapmak isteyipte yaptıramadıkları ($) modifiye işlemini Tuning Car Studio programı ile rahatlıkla yapabilirsiniz. NFS Underground oyunu ile yaygınlaşan modifiye, araba sevdalılarının tutkusu haline geldi. Arabamın rengi şöyle olsaydı nasıl olurdu... jantları acaba biraz daha mı büyük olsaydı... çamurlukları yere çokmu yakın oldu gibi soruları sormadan artık deneyebilirsiniz. Tuning Car Studio ile arabanızın rengini değiştirebilir, jantlarını büyültüp farklı modeller deneyebilirsiniz. Bunun yanısıra vinly denilen çıkartmalarla arabanızı biraz daha süsleyip ahenk katabilirsiniz. Son olarakta yaptığınız değişikliklerin bir çıktısını alabilirsiniz. Programın güzel özelliklerinden biriside içinde bulundurduğu mp3 player. Siz arabanızı şekillendirirken underground bir müzikte size eşlik ediyor.

helal olsun..ihtiyacım vardı böle birşeye.. emeğine sağlık kardeşim teşekkürler*clap*

linki değiştirdim haberin olsun ilk link boş... :S

Emeğine sağlık, çok sağolasın. 🙂

Daha da gelişmiş birşeyler bulmak lazım 🙂

DobloM tarafından yazılan metin:
Daha da gelişmiş birşeyler bulmak lazım 🙂

yersiz Ama imzan berbat Hilmi 😀

çok qüzel hemen indiriorum pc ye 😀

arkadaşlar pc ye indirimde nasıl kullanılıcağını bilmiyorum bilen varsa bi söylermisiniz 😀

Programı deneyen var mı? Bu tarz bir program arıyordum ben de. Yani amatörden başlayıp profesyonel çizime götürebiliyor mu kullanıcıyı ?

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Programı deneyen var mı? Bu tarz bir program arıyordum ben de. Yani amatörden başlayıp profesyonel çizime götürebiliyor mu kullanıcıyı ?

valla ben indirdim programı pc ye ama çözemedim sadece jant modifiyesi yapabiliyorum 🙂

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

valla ben indirdim programı pc ye ama çözemedim sadece jant modifiyesi yapabiliyorum 🙂

o zaman bi indirip kurcalayalım bakalım 🙂

indirme linki nerde acaba beyler
o baştaki link sayfa yüklenmiyo

@emirrrrrr
Adres Çok eski Çalışmıyor Olabilir. Zaten artık Photoshop Devri bu programlar ile güzel işler zor çıkar İsterseniz Photoshop cs6 Adresi atabilirim

Back