safeline 2011 çalışmama sorunu ilk kez

engin_64

Aktif Üye
arkadaslar merhaba uzun zamandır foruma giremiyordum islerimin yogunlugundan dolayı ya bu gun bi ara bi müsterimden cıktıkdan sonra acelece arabama bintim ve bir anda cift camları indirrken bir anda. arabayı calıstırmaya calıstım bu arada camlar ilk etapda durmadı ve arabada calısmadı baya bi marş motoru döndü ama calıstırmadı bende fazla zorlamadım basmadım bıraktım sonra tekrardan camlara dokunmadan yeniden bastım ve tık die calıstı ama neden ilk de böyle bisey yaptı acaba araba sıcaktıda sogukta değilti ve kızdırma buji lambasıda hemen söndü işin acıgı sonra stop edip tekrar camları indirirken calıstırmaya calısdım camların indirmesi durdu ve hemen calıstı ilk gez basıma geldi bu acaba istisna bir durummu yoksa bazı sorunların habercisimidir bi sorim dedim hic basına böyle bisey gelen oldumu doblo 1.3 multijet 2011 safeline benim aracım 1.3 motorlarda böyle bisey basıbna gelen varsa paylasırsa sevinirim sinek kücük ama işde miğde bulandırıyor.. ha birde benim bi arkada var megane3 dizel 105 ps onunla beraber de onun arabasında 2 kez falan böyle seyler olmustu ve opel astra yeni 2011 1.3 90 ps bildigim kadarıyla fiat motor oda ondada 1 kez olmustu hadi diyorum istisnadır belki ama icim icimide yemio değil yani

arkadaşım araba çalıştırırken marka fark etmeksizin ne marka olursa olsun kontağa geldiğinde 3 4 saniye bekleyip abs ışığı sönene kadar bekliceksiniz...ondan sonra marşa basıp çalıştırdıktan sonra camları indirip çıkarabilirsin...(arabada otururken aracı çalıştırmıcaksan kontakta aç kapa ama, çalıştırma anında sakın bir daha yapma yoksa başına iş alırsın)

aynı şey radyo,far,klima içinde geçerli...

merak etme tekrar çalıştıysa bişey olmaz ama aynı anda bi daha deneme...

için rahat olsun...

problom yok gibi gözüküyor.ayda yılda bir çalışmama yapabilir.mazottan filitreden aküden sıcaklıkdan v.s.

en kötü ihtimalle akü zayıflamıştır.takma kafaya!

Back