OTomobil dönüşümü yaptırdım sigorta son basamaktayım hasarsızlıkta yenilerken fark istediler yani aracın sınıfı durumu vs.önemli değil almak istediklerinde her türlü alıyorlar ve her yıl öncekinden daha yüksek çıkıyor son basamakta olsanız bile.Hocam 1.arac kamyonet ise her sene vize var ise e devlette ne yazarsa yazsın kamyonet muamelesi görür. Bir yandan benim araçta e devlette g tipi panelval geçiyor yani vergi olarak g tipi panelvan vergisi ödüyorum. Trafikte kapalı kasa kamyonet geçiyor onun muamelesi görülüyor. Yani haliyle sigorta yüksek çıkıyor. Geçen sene 7.basamak 7 senelik araca dunya paraya yaptırdım. Bu sene ne olacak Allah bilir.
aynen öyleOTomobil dönüşümü yaptırdım sigorta son basamaktayım hasarsızlıkta yenilerken fark istediler yani aracın sınıfı durumu vs.önemli değil almak istediklerinde her türlü alıyorlar ve her yıl öncekinden daha yüksek çıkıyor son basamakta olsanız bile.
Bir an önce yaptırın beklemeyin. Sadece MTV den yıllık kar 3 bin TL üzerinde,radara düşme riski azalıyor,2 yılda 1 muayene vs.satarken aracın değerini yükseltiyor alan herkes otomobil mi diye soruyor şahsen alacak olsam bende sorardım.Peki aracı otomobil dönüşüm yapsam mantıklı mı acaba yaptığım masrafa değermi uzun işmi dönüşüm yapmak
benim Doblo 2 otomobil olsa 1 saniye durmamPeki aracı otomobil dönüşüm yapsam mantıklı mı acaba yaptığım masrafa değermi uzun işmi dönüşüm yapmak