Radyo kanalları buluyor ama çalışmıyor

Akincakir52

Yeni Üye
Adı
Akın
Herkese iyi günler. Aracım 2013 doblo 1.6.. Son 1 haftadır aracımın radyosunda çok garip bir durum var. Radyoda kanal arıyorum buluyor ancak çalmıyor sanki sesini kısmışım gibi. Ayarlardan neyi kurcaladıysam düzelmedi. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.

@Akincakir52
ailemize hoşgeldin

@yunus0635

Hoşbuldum. Bu durumla daha once karşılaşılmış mıydı acaba. Yolda olduğum için forumu inceleyemedim de.

@Akincakir52
kendisi bu işin uzmanı foruma geldiğinde yazar takipte kalın

bugünkü buluşmaya gelebilirseniz bi bakarız olmazsa teybi sıfırlarız çözeriz bi şekilde

@Akincakir52
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

@halilcan06
Ben dün sehir dışındaydım. Yolda olduğum icin bakamadım kusura bakmayın. Teybi sıfırladım birkac kez ancak olmadı yine.

@Akincakir52
[automerge]1544739490[/automerge]
Ayni olay benim arabadada var rodyo acik kanallari tek tek buluyor ama ses yok cd calar caliyor ses var
@Akincakir52
@Akincakir52

Son düzenleme:
Hem radio da hemde cd ses cıkmıyor ise çıkışı bir kısa devre sonucu yanmıştır. Cd de ses çıkıyor ise teyp in elektriğini kesip tekrar elektrik verin. Veya akü kutup başını söküp tekrar takın. Çalışacaktır.
Umarım şifresi mevcuttur çünkü şifre ister

Fiat doblo aracımda radyo çekmiyor ne yapmalıyım 05336726578 yardımcı olursanız sevinirim.

Teybin anten girişini kontrol ettirin gevşemiş olabilir orada sıkıntı yoksa anten kablosunu hattını kontrol ettirin

Bende de aynı sıkıntı var. Daha önce ceken radyo şimdi ise cekmiuor ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba bende 2014 doblo 1.3 var dc sesi var ama radyosunda ses gelmiyor.
Nasıl yapabiliriz.
Bir de teyip sıfırlandığında şifre istiyormuş. Şifreyi bilmiyorum nerden bulabilirim.

Merhaba 2014 1.3 doblomda radyodan ses gelmiyor bazen cızırtı geliyor . Ancak cd güzel çalışıyor ses geliyor? Sorun nasıl giderebilirz? Yardımlar için tşkler

Back