premio jantlarımı taktırdım

vay recebim süper olmuş.*tup*

bence pek gitmez bu jantlar safeline ya

tşk mustafa abim beyendigine sevindim...

tşk faruk abi 350 tl aldım 4 sibop balans falan 410 tl geldi bana 450 tl verdiler vermedim

ismail neden beyenmedin ki ? tek eksigi kaldı premio dakigi gri yerleride boyadımı da tamam dır...

barış tşk

bir degişik olmuş.. fiat yazısı mavi galiba o aslında kırmızı olucak bide şerif fln çekilince yanlara daha iyi olur gibi

bir degişik olmuş.. fiat yazısı mavi galiba o aslında kırmızı olucak bide şerif fln çekilince yanlara daha iyi olur gibi

ewet göbek yazısı mavi 2008 model oldugun dan ama kırmızı alıcam tabi ki şerit cektirmem gerek yok kapı kolları tavan barları metalik gri olucak o zaman güzel olucak

ewet göbek yazısı mavi 2008 model oldugun dan ama kırmızı alıcam tabi ki şerit cektirmem gerek yok kapı kolları tavan barları metalik gri olucak o zaman güzel olucak

*tup*

bence çok güzel olmuş sadece orta göbeklerini kırmızı al çünkü senin amblemler kırmızı

kapı kollarını ben olsam gövde rengine siyaha boyatırdım premio gibi değilde vip gibi olsun yada

bi düşünce daha d3 premiodaki gibi jantları tavançıtlarını kapı kolarının ortalarını ve yan çıtaytı d3 teki gibi bronz renge boya süper olur

vayyyyyy recebim...vallahi acaip şık durmuş....

bence çok güzel olmuş sadece orta göbeklerini kırmızı al çünkü senin amblemler kırmızı

kapı kollarını ben olsam gövde rengine siyaha boyatırdım premio gibi değilde vip gibi olsun yada

bi düşünce daha d3 premiodaki gibi jantları tavançıtlarını kapı kolarının ortalarını ve yan çıtaytı d3 teki gibi bronz renge boya süper olur

tşk oğuz bakalım artık o gün geldigin de bakıcaz.olmadı full crom yaptırırım ön tarafı vip gibi geri kaln siyah da olabilir

maşallah güzel olmuş dediklerinide yaparsan tam premio olur vip yaparsan daha güzel olur bencede aradaki farka bak

görüntü olarak premio bence güzelde vipde ayrı bir ciddiyet var
premio.jpg
yeni_fiat_doblo_suv_2.jpg

içinide yaparsan daha masraflı olur tabi
Premio-koltuk.jpg
yeni_fiat_doblo_suv_3.jpg

vip doblo çok güzel ya harbiden first class ticari

kardeş güle güle kullan.bende premio jantı arıyorum safeline aracıma fakat birtürlü bulamadım varmı tanıdığın bana yardımcı olabilirmisin acaba.

güzel olmuş Recep abi.....bende bu günlerde hellaflush taktım kafaya yaptırıcam 😀 😀 aynalara felan....

Back