polen filitresi

geremy

Onursal Kurucu
doblosu klimalı arkadaşlar polen filitrenizi her yıl düzenli değiştirin max.10 tl dir.
bunun temizliği olmaz denemeyin.

ben 2 kez değiştirttim.ikisinide gördüm gerçekden kötü durumda oluyor.

her 10.000 bakımlarında değişmesi gerekli aslında.Ben değiştiriyorum şahsen..

ben 10 liraya dün değiştirdim. Sol ön koltuğun önünde, torpido gözünün altında bulunuyor. Benimki çıktığında kömür gibi olmuş. İhmal etmeyin arkadaşlar.

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
ben 10 liraya dün değiştirdim. Sol ön koltuğun önünde, torpido gözünün altında bulunuyor. Benimki çıktığında kömür gibi olmuş. İhmal etmeyin arkadaşlar.

Benim doblo en son 40000km bakımına girdi muhtemelen o zaman değişmiştir. Şİmdi 44750km değiştirmeye gerek varmıdır? yoksa 50000 bakımını beklesek mi? *hmm*

*lol*SOL değil sağ tarafta kardeş))));;

Arkadaşlar polen filtresini kendinizmi söktünüz.? söküp takması kolay ise fotoğrafalayıp siteye yükleyebilirmisiniz.

munurkavalci tarafından yazılan metin:
*lol*SOL değil sağ tarafta kardeş))));;

kafamı kaldı. Gece uyumazsan böyle olur. Doğrudur sağ koltuk önünde torpidonun altındadır. Sanırım tek vide ile söküldü. Usta çok rahat takti. Yanil bir dahakine alır ben takarım belki. Yine de şimdi sökersen fotolayım sizin için.

geremy tarafından yazılan metin:
ben 2 kez değiştirttim.ikisinide gördüm gerçekden kötü durumda oluyor.

ikiside bodrumda duruyordu bugün atmak amacı ile çıkardım.tekrar inceledim içinde her şey var.

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
ben enson hava sıkıp geri taktım klima kulanmadıgım için deyiştirmedim polen filitresi ni kurt 2 fidası var 😉

net bilmiyorum ama havalandırmadan gelen hava buradan geliyor.
klimayı açmasan da kirlenir yani.

geremy ustam olabilir ama ben camları kapıyorum seyir halindeyken klimayı da acıyorum ama yanım daki yolcular diyim hemen camı acıyorlar .bende kızıp ne klima ne havalandırmayı acıyorum off konuma devam😀

evet aynen kömür gibi oluyor kuş tüyüne kadar çıktı arasından yaww klimanın soğutması anında değişti yenileyince birazda hoş kokulu parfüm sıkınca filitreye iyice klimayı çalıştırınca aracın içinin soğumasının yanı sıra hoş bir kokuda kaplıyor içeriyi*music*

klima olsada olmasada bu filtreyi değiştirmek kesinlikle sağlık açısındanda önemli. kalorifer de ısıtmak için burdan geçiriyor havayı pis olursa hem sıcaklık vermez hemde içeriyi bakteriye boğar verdiği pis kokusuda cabası. değişmeside basit malzemede zaten yeterince uygun. bir defasında ikinci el araç almştım geçen kış araba hiç ısıtmıyordu naptıysam sonra polen filtresi aklıma geldi ik taneymiş bu arabada değiştirdim diğerleri kömür karası olmuş ve her tarafı pislik değişince ısınmaya başladım arabada. tam kış ortası donuyordm adeta🙂

temızlık ımandan gelır degıstırın ya kac lıralık sey allah askına 😀saglıgınızdan kıymetlı degıldır nede olsa 😀

klimasız araçlarda polen filtresi yok bildiğim kadarıyla.

ufak not: polen filtresi değişiminde filtreye kalıcı parfüm sıkın. klimayı çalıştırdığınızda içerisi o parfümle koksun.

Back