yada app plakada yaptırabilirsin 🙂ANLASN tarafından yazılan metin:
isin dogrusu delmek istemiyorum eminim kimsede istemez😀 silikon desen cikinca boyaya bayagi bi zarar verir bmw cok iyi yapiyo bu isleri mavi yere mavi kapak beyaz yere beyaz kapak takiyo super oluyor plaka kenarlarinida tinerler hafif silmeyi dusunuyorum siyahi gitsin
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
isin dogrusu delmek istemiyorum eminim kimsede istemez😀 silikon desen cikinca boyaya bayagi bi zarar verir bmw cok iyi yapiyo bu isleri mavi yere mavi kapak beyaz yere beyaz kapak takiyo super oluyor plaka kenarlarinida tinerler hafif silmeyi dusunuyorum siyahi gitsin
zaten poliste felan görünce ceza yazıyo herhalde 🙂 ama yinede nerde araba görsem hep app plaka var 🙂ANLASN tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
yok be kardes app pek hosuma gitmiyor 😀
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Çift taraflı bant ile yapıştır. silikondan iyi tutuyor. Sökmen gerektiğinde bayağa bi zorluyor ama boyaya zarar vermeden çıkıyor...
hadi hayırlısı 🙂ANLASN tarafından yazılan metin:
Black Hawk tarafından yazılan metin:
Çift taraflı bant ile yapıştır. silikondan iyi tutuyor. Sökmen gerektiğinde bayağa bi zorluyor ama boyaya zarar vermeden çıkıyor...
Evet sahin abi biraz internetten arastirdim cift tarafli bantla yapistirmak en mantiklisi silikon boyayi kaldiriyormus biraz dersler hafiflesin en yakin zamanda yapip resimlerini koyarim hazir plakaya el atmisken mtec dipsiz alip isigada el atiyim diyorum.