Plaka sökme takma ve gaz kesme..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samed38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Samed38

Saygın Üye
S.A Bi arabada gördüm plakanın harflerini carbon fiber ile kaplamış bende yarın nasipse dobloma kendim yapmayı düşünüyorum.Elimde 2 metre carbon fiber var plaka fiat amblemi ve bi kaç yer var aklımda 🙂 Ama ön ve arka plaka nasıl sökülür takılır bi yere zarar vermeden ? Bu işi bilen abilerim kardeşlerim varsa nelere dikkat etmek gerekir ? 2. sorum ise nette bi yerde okumuştum sanırım 4000 devirden sonra gaz kesiyo doblolar diye doğrumu.Gecen honda cıvıc kırmızıda yanımda duruyodu modifiyeli felan ben gaz veriyom o gaz veriyo 🙂 kalktık ben 4000 devirden sonra gaz kesiyo diye 4000de değiştim vitesleri ama cıvıc yapıştırdı gitti bende hemen arkasındaydım ama insan farkla geçmek istiyor...

plakanın üstünde vidalar oluyor onları sökün çıkar yada yapıştırmaysa dikkatlice sökün, geri takarken yapıştıracaksanız siyah silikon kullanın oto camcıların kullandığı cam yapıştırdıkları silikon çok sağlamdır,

bazılarında plakalığın altından geçmeli plastikleri vardır.öyle ise önce onları çıkartmanız sonra plakayı az bir şey aşağı itip yukarı çekerek çıkarmanız lazım.diğerleri hanefinin dediği gibi.makul hızda 4,000 de devir kesmez.boşta kesebilir.

Back