mustafabaysal
Azimli Üye
ORJİNAL TEYP GÜZEL FAKAT ÇIKIŞ GÜCÜ SANIRIM 25W MIS SET OLDUĞU İÇİN BANA VERİMLİ GELMİYOR SUB ÇIKIŞLI USB Lİ TEYP KULLANAN VEYA ÖNERİSİ OLAN VARMI
DobloM tarafından yazılan metin:
Benim USB uzatmam 6 metre, bagaja bile uzuyor, kendim taktım. 😀
kmustafat tarafından yazılan metin:
ben aracımda DEH-P5150UB kullanıyorum çok memnunum pionerr cihazların serisi 50 ile bitiyorsa bunlar suriyeden geliyor demektir orjinal ama türkiye ve dünya piyasasının çoğuna verilmemiş ürünler eğer serisi 50 ile bitmiyorsa dünya standardı demektir. yukarıdaki seriyi gittigidiyordan bulabilirsin 10 numara animasyonlu eksan usb ve aux girişli bundan önce eski aracımda jameson kullanıyordum geç kalmışım pioneer için tek geçerim
ben aracımda DEH-P5150UB kullanıyorum çok memnunum pionerr cihazların serisi 50 ile bitiyorsa bunlar suriyeden geliyor demektir orjinal ama türkiye ve dünya piyasasının çoğuna verilmemiş ürünler eğer serisi 50 ile bitmiyorsa dünya standardı demektir. yukarıdaki seriyi gittigidiyordan bulabilirsin 10 numara animasyonlu eksan usb ve aux girişli bundan önce eski aracımda jameson kullanıyordum geç kalmışım pioneer için tek geçerim
Yanlış bilgi vermeyiniz.
Latin Amerika'ya üretilen serilerdir. Made in Taiwan yazar. Üretim yeri Tayvan'dır. %100 Pioneer, 1. kalitedir.
Ancak distrübitör getirtmediği için spot ürün olarak geçiyor.
premio2007_55 tarafından yazılan metin:
Yanlış bilgi vermeyiniz.
Latin Amerika'ya üretilen serilerdir. Made in Taiwan yazar. Üretim yeri Tayvan'dır. %100 Pioneer, 1. kalitedir.
Ancak distrübitör getirtmediği için spot ürün olarak geçiyor.
ülkemiz.de spot eşşaya bi haylli talep var doblom🙂