Paspas altında yağ var :-(

ahmetkl38

Daimi Üye
Adı
ahmet
Sa. Arkadaslar aracimin sol paspas altinda yag oldugunu farkettim ...basiniza boyle birsey geldimi yardim ederseniz sevinirim

D1 ve d2 lerde bu sıkıntı vardı forumda bu konu acilmisti sanki

Bende de aracı yeni aldığımda vardı fakat tamircim su olduğunu söyledi kalorifer radyotörü delinmiş ve paslı su almıştı. 300 TL ye yeni radyatör taktı. Sorun düzeldi.

Bende iki hafta o şekilde gezmek zorunda kalmıştım. Hararete dikkat etmem gerektiğini söyledi ustam ama ben hem çürümeye karşı hem de kokma yapmasın diye ilk fırsatta değiştirmiştim. Bir gün sürüyor değişim işlemi.

Geçmiş olsun büyük bir ihtimalle direksiyon kutusu yağ kaçırıyor

Abi direksiyonun paspasa yaklasan ucundaki demirde yağ var ...ben bi baktiriyim buraya yazarim sonucu

geçmiş olsun.

direksiyon kutusunu keçesi hidrolik kaçırıyor d1 ve d2 de başıma geldi d2 dışarı vermişti d1 içeri halı zor temizlenmişti deli etmişti beni

@doblo vip premio oğuz kardeşim gereken cevabı vermiş ki aynı durum benimde başıma geldi.Aracı aldığım kişi direksiyon yağ kutusu devalı takviye yapmış eksiltiyor diye ben aracı aldım paspasın altın da yağ olunca soluğu tamircim de aldım.Direksiyon kutusunun keçesi kaçırıyormuş.Değiştirdik ama hala yağ var taban keçesinin altında bi türlü temizlenmiyor da paspasım delindi o yüzden kime sorsam komple taban sökülüp (Yıkamacılar) öyle temizlencek diyor.O da baya uzun iş 🙁

Ben aspirix ile temizlemistim ama kisa surede fark etim yinede hafiften bi leke var gibiyfdi birde haliyi aseton ile silmistim yagini temizlemek icin cok sinir bozucu bi durum

@doblo vip premio

Valla oğuz kardeşim ben neler yaptıysam olmadı.Temizliyorum 1-2 hafta sonra tekrar yağ yüzeye çıkıyor.

Abiler araci 170 liraya yapti direksiyon kutusunu komple yapti degistirdi....bu gibi durumda direk yaptirmak cok faydali...cunku takviye yag koyarsak aracin icersinideki paspasa gelen yag artiyor ...azalincada bozuyormus direksiyonu...temizlik icin komple tabani kesip yenisini yapalim diyolar 100 lira civari...bunun yerine muşamba kesicem kendim ..emmesi icin yağ çözucuyle temizleyip yapcam ...en kisa zamanda foto atarim ..hepinize tesekkurler 🙂

Gelmiş geçmiş olsun. Döşemeyi tamamen temizlemeden kesinlikle muşamba serme. Hatta muşamba serme bence altını terletme yapabiliyor. Bilgin olsun.

Abi bugun evdeki yağ çozucu spreyle temizliycem ins ..fotolarini atacam bakalim nolcak sonuc ...zaten usta yapinca yağ cok azaldi çekildi baya

Back