PAŞAM CİZİM

Pasam

Daimi Üye
Arkadasıma rica ile cizdirdigim doblomun birkac resmi

Modifiyeli oldu biraz sanruf vs. harbiden yakısıyor sanruf cekici gösteriyor 😉

Dikiz aynaya dikkat 🙂

paşam arkadaşın modifeyede verip çizerse bizlerede ilham kaynağı olmuş olur. Güzel çizimler Tebrikler

En kısa zamanda yeni cizimlerle gelcem bugün rica ettimde resim yoktu diye cizemedi

modifiyeli hali daha hoş olmuş karakalem çalışması onnumara eline sağlık birader😉

paşa çizimlerin güzel olmuş.... karakalem çizimciler ressamların baş tacıdır.

pasam bi ara iyi sardırmıştı karakaleme...güzel işler çıkartıyor.. aslında karlık rüzgarlık gibi modifiyeleri çizip araçlarımıza taktırmadan görmş oluruz..*hmm*

inşallah devam eder. bende trakya birinciliğim vardı karakalemde lise 1 de. çok taktir edilecek bir yetenek olduğunu ve kıymetini bilirim 🙂 iş güç derken 25 yıldan fazladır çizmiyorum. paşam ın çizimlerini beklerim.

birde benim aracı çiz ama paşam farlarını scanha kamyonlarınki gibi olsun lütfen. ..

kokplot tarafından yazılan metin:
inşallah devam eder. bende trakya birinciliğim vardı karakalemde lise 1 de. çok taktir edilecek bir yetenek olduğunu ve kıymetini bilirim 🙂 iş güç derken 25 yıldan fazladır çizmiyorum. paşam ın çizimlerini beklerim.

birde benim aracı çiz ama paşam farlarını scanha kamyonlarınki gibi olsun lütfen. ..

😀

Cok güzel yormlar abilerim kardeslerimde 😀 kendi yetenegim olsa ne güzel olrdu diyecem ama sınıf arkadasıma rica ile cizdirdigim cizimler cok güzel bende biliyorum 🙂

çok qüzel olmuş ellerinize sağlık 🙂

Back