mertsoy
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 12 Ekim 2021
- Adı
- mert
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Panorama Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- beyaz
Bende 2014 D3 Urban var...Geçen yıl park sensörlerim arıza yapınca internetten 90 tl ye mesafe göstergeli olanından alıp kendim değiştirdim...Yeri bağajda ki sol hoparlörün altındaydı...Bağajda sol arka taraftaki kapağı açınca beyin oradaydı...Senin aracında nerededir bilemiyorum.Arkadaşlar Doblo park sensörlerinde mesafe gösterme özelliği yok sadece ses ile uyarıyor buna ek görüntülü mesafe cihazı takılabiliyor mu
2014 urban da park sensörü varmı araç 1.6 mi 1.3 mu acaba..bende de aynı model var bende yok.bende alabilirim .hangi marka aldınız yazarsanız sevinirim.Bende 2014 D3 Urban var...Geçen yıl park sensörlerim arıza yapınca internetten 90 tl ye mesafe göstergeli olanından alıp kendim değiştirdim...Yeri bağajda ki sol hoparlörün altındaydı...Bağajda sol arka taraftaki kapağı açınca beyin oradaydı...Senin aracında nerededir bilemiyorum.
Ruhsatta elegance geçiyor aldığım galeri ''urban''olduğunu söylemişti...Araç 1.3...ben park sensörünü 21-09-2020 de almıştım...79,90 Tl idi o zaman...https://winfluenced.com/mgm-21071282-72564-YJR3BMW6O....N11'de satılıyor.2014 urban da park sensörü varmı araç 1.6 mi 1.3 mu acaba..bende de aynı model var bende yok.bende alabilirim .hangi marka aldınız yazarsanız sevinirim.