PANDİZOT AYAKLARI FACİASI...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RAPTOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kokplot tarafından yazılan metin:
yeni lerde pandizot ayakları mıdır nedir şimdilik çözümlemişler durumu gözüküyor

75 kg yük taşıyor sanırım.
bayide bakmıştım üzerinde bilgi yazıyor.sağlam gözüküyordu.

ewet gerçekten taşıyor. iki kademeli oluncada istediğin seviyede kullanıyosun. sorun çıkaracağada hiç benzemiyor, şimdilik gayet kullanışlı.

benimkinde de biri kırılmıştı. salladım bir vida 3 yıldır kullanıyorum. sıkıntı yok.🙂 her kırılanı servise götürsek maaş yetmez.

En kötü ihtimalle, pandizot ayakları hizzasında, kenarlara mdf eklenir.

arkadaslar bu parca icin sunfix te kullanabilirsiniz.ilk donması 1 saat tam donma 3 saat.aklınıza gelen herseyi her malzemeye yapıstırır.200 derece ısıya dayanır.torna edilir diş acılabılır.bilginize

bence hurdacılara yada çıkmacılara qit orda bulursun pandizot u kardeş 🙂

s.a usta pandizot sıkıntısı bende çektim ama benim çözüm yolu bulundu seninkine gelince sahibinden. com da ikinci el vardı fiyatıda uygun komple istersen incele

benım kınınde ayagın teki yok ıkınci el aldığımızdan oraya ne yapabılırım onu düşünüyorum bozuk yolda ses yapıor

Arkadaşlar hiç orjina pandizotla oğraşmayın.....8 mm su kontrası ki en iyisi odur mdf veya osb den aynı ölçülerde kesip oryinal pandizotun yerine oturtun üzerinide döşeme kumaşıyla kaplayın......Alın size pandizot hem daha sağlam hem daha ağır olduğu için ses yapmaz hemde delik açarak hoparlör taktığınızda tok dolgun ses alırsınız....

Bu arada pandizot demişken benim eski doblodan kalma kendi yaptığım ama acayi ağır siyah kaplı özel pandizotum evin bodrumunda duruyor isteyen arkadaşa bila ücret verebilirim yani ücretsiz verebilirim...Ama iki adet 1000 lik bas 2 adet yuvarlak kolon ve 2 adet tıvıtır deliği açık üzerinde yeni araca uymaz d2 arkası aynı ölçüdeyse onada uyar ücret istemiyorum gelip alan olursa veririm ...Tekrar ediyorum çok ciks bir pandizot öne doğru meyilli 18mm lik çift kat mdf den yaptıydım leş gibi ağır ama o kadar sese hiç vibrasyon yapmıyordu ....İhtiyacı olanların dikkatine....

Arkadaşlar ben konuyu yeni fark ettim. Serviste panzilot ayakları satılıyor ama bildiğim kadarıyla tanesi 15 tl civarındaydı. ayağa okadar para vereceğine sahibinden de 2. el uygun fiaytta panzilotlar var onları almak daha mantıklı servis kazanmasın
😡

servise hiç uğramaya gerek yok 2 ayak kırıuldıysa artık 40-50 tlye çıkma panzilotlar denk geliyor onlardan alınıp parçaları kullanılabilir.servis zaten yolda kaldımmı arayınca geliyor .sen bizimservise devamlı geliyorsun al sana kıyak demiyorlar paraya geliyorlar o yüzden servise gitmek okadarda önemli değil. servisin 130 tl dediği fren aynalarını ben dışarıdan aynı orjinalini 88 tl ye aldım baskı balataya 250 dediler 127 tlye aldım aradaki fiyat farkı uçurum

bencede dışarıdan orjinal parça almak daha mantıklı fazla para vermeye gerek yok

bendede aynı sorun var bagajda plastık kısımların gectııgı yer bu parcayı acıp kapatırken erımıs yenısını aldım ıkı plastık tırnagın degıstrdım ama yuvalar anasının nıkahını gormus ve tutmuyor yanı ınanılmaz dandık bu arka bagaj ustu parcayı tutan yerler bende hep kufur edıyorum bu duruma

arkadaşlar ne yazik ki orjinal pandizotlar pek sağlam olmuyor.Bizlerde pandizot ayaklarının bastığı plastik alsam esneyene kadar yükleniyoruz. bu nedenle doblo sahibi bütün arkadaşlarıma pandizot üzerine gereğinden fazla yük yüklemenizi öneririm.Zaten görünüm olarakta pek uygun olmuyor .Benim pandizot ayağı krıldığında konya da çıkma kırık orjinal pandizot buldum onun ayağını sökmüştüm ve ogün bugündür pandizot üzerinde 1 kg ağırlık dahi koymadım .bu günlerde iyiyiz bakalım.Ama önerim arkadaşlar orjinal her zaman iyidir.

benim hiç öyle bi sıkıntım olmadı ama dikkatli olurum bilgilendirme için teşekkürler

arkadaşlar ben fotoları göremiyorum niyeki

Back