Oto Elektrik Elektronik

Evet o iki boş yere sensörün iki kablosunu takmak gerekiyor

Eyvallah abi cok tesekkur ederim

Öncelikle hoşgeldin.serviste hava akış metre değiştim fakat aracı bilgisayara bağlama diar,1500 2000devirlerde silkeleme yapıyor neden yapabilir
Slm Kardeşim Bu Konu Hakkında Ancak Cihaza Bağlaman Lazım Aracı Şundan Bundan Demekle O Problem Biraz Zor Olur Elektronik Bir Sorun Olabilir Seni Yanlış Yönlendirmek İstemem ?

Selam ustam bende 1.9 jtd doblo var. 2 gün önce yolda giderken araba elektrik keser gibi hızlanırken araba teklemeye ve silkeledi ayrıyetten tekleme yaparken yolda hararet lambası yanıp yanıp söndü. Acaba sorun aracın elektriğiyle mi alakalıdır veya sensörlerle mi?

Selam ustam bende 1.9 jtd doblo var. 2 gün önce yolda giderken araba elektrik keser gibi hızlanırken araba teklemeye ve silkeledi ayrıyetten tekleme yaparken yolda hararet lambası yanıp yanıp söndü. Acaba sorun aracın elektriğiyle mi alakalıdır veya sensörlerle mi?
A.s kardeşim senin yazdığın sorun yakıt sistemide olabilir elektrikte ama anlatmama göre ya sorun filitre olabilir yada enjektörler oda olmaz ise enjektör ve motor elektirik tesisatı kontrol edilmesi lazım ?

A.s kardeşim senin yazdığın sorun yakıt sistemide olabilir elektrikte ama anlatmama göre ya sorun filitre olabilir yada enjektörler oda olmaz ise enjektör ve motor elektirik tesisatı kontrol edilmesi lazım ?
Teşekkürler ustam 2 gündür kafamı kurcalıyor bu durum yasak bitsin direk bir ustaya gitcem. Istanbulda onerebileceginiz usta var midir acaba.

Teşekkürler ustam 2 gündür kafamı kurcalıyor bu durum yasak bitsin direk bir ustaya gitcem. Istanbulda onerebileceginiz usta var midir acaba.
Ben kocaeli deyim istanbulda bir bilgim yok ama illaki sponsor olan firmalar vardır grupta sponsor firmalar var bir bak oraya istersen kardeşim ?

merhabalar bugun sensor siparisi verdimde bugun kargoya verilirmi

Ustam merhaba kolay gelsin. 2011 1.6 premio doblom var. Ancak klima sorunum var birden kesti sıcak üflemeye başladı. Gazına baktırdım sorun yok dediler elektrikçiye gönderdim bunlarda hastalık deneme yanılma yoluyla bulabliriz diyorlar. Benden bi önceki adamada 750 tl para harcatmışlar hala sorunu bulamamışlar. Sizce neden kaynaklanıyordur? İyi günler.

Kompresor dendir buyuk ihtimal o parca zaten 750.1000 falan gene ariza yapmis olabilir

Back