DobloM tarafından yazılan metin:
Senin aile ne işle ilgileniyor Abi?
kokplot tarafından yazılan metin:
Senin aile ne işle ilgileniyor Abi?
aga ben kendi halinde memurum da ( diğer adıyla çilekeş ) , kayınço istanbulda kazalı araç alım satımı yapıyor 3-5 yıldır, birde yıkama dükanı var koca mustafa paşada. daha delikanlı sayılır bize göre. şimdi tam bir araba meraklısı manyaa durumda. benim yüzümden bu meraka sardı. 😀 elinde en sediği arabası beyaz şahini var değişmedik ne teker kaldı ne motor, ne şanzıman, ne deferansiyel.. araba uçuyor. abart egsoz falan içeriden butonlu.
bunyas288 tarafından yazılan metin:
Kısalara da bir güzellik düşünecez artık.. bosch un plus90 diye bir ampülü varmış belki kısalarada onu takarım
tasarım yapmanın en büyük özelliği kendine has bir şeylerin olması denir. B)
bazen yollarda çok abartılmamış ama kalite kokan süper modifiyeler görüyorum, görsel olarak çok hoş duruyorlar. bende 20 li yaşlarda olsa idim şimdi eminim modifiye listelerini ezberler ve bişiler yapardım kendimce galiba. çok güzel ve yorucu bir uğraş.*saycheese*
tasarım yapmanın en büyük özelliği kendine has bir şeylerin olması denir. B)
bazen yollarda çok abartılmamış ama kalite kokan süper modifiyeler görüyorum, görsel olarak çok hoş duruyorlar. bende 20 li yaşlarda olsa idim şimdi eminim modifiye listelerini ezberler ve bişiler yapardım kendimce galiba. çok güzel ve yorucu bir uğraş.*saycheese*
Para harcama sanatına da dönüşüyor bi yandan bu işler 😀
O yüzden hızlı davranmıyorum.