OPET bir istasyonda kaçak ya da kusurlu mazot şüphesi.

protest60

Aktif Üye
Doblo
Kayıt
27 Şubat 2020
Mesaj
90
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A RH -
Şehir
Çanakkale
Aracınız
Doblo
Modeli
Elegance
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
LAL KIRMIZI
Arkadaşlar öncelikle aktaracağım yazıdaki büyük harfler için özür dilerim.OPET'e büyük harflerle yazmıştım oradan alıntı yapacağım.
Uzun bir yazı olacak okursanız ''araçlarımız için iyi olur''diye düşünüyorum.

06-06-2020 TARİHİNDE KÜÇÜKKUYU FİKRET GÜLER İSTASYONUNDAN 252,10 TL.LİK YAKIT ALARAK İSTANBULA GİTTİM.ALDIĞIM YAKITTAN PERFORMANS AÇISINDAN ÇOK MEMNUN KALDIM.DÖNÜŞTE 07-06-2020 TARİHİNDE''GELİBOLU FREE AKARYAKIT''İSTASYONUNA GİRDİM VE ''ULTRA FORCE EURODİZEL İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM....GÖREVLİ SİYAH RENKLİ POMPA TABANCASINI ALINCA ''SARI RENKLİ''OLANI İŞARET EDEREK ''O TABANCADAN VERMESİNİ''SÖYLEDİM...''İKİSİNİN DE AYNI OLDUĞUNU''SÖYLEDİ VE ARACIMIN DEPOSUNU DOLDURDU...225,01 TL.LİK AKARYAKIT ALDIM.YOLA ÇIKTIĞIMDA ARACIMIN HEM ÇOK GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞTIĞINI,HEM ÇEKİŞTEN DÜŞTÜĞÜNÜ VE HEM DE ÖNCEKİ ALTIĞIM YAKITTA ANLIK ORTALAMA TÜKETİMİN 5,61 OLMASINA KARŞIN BU ALDIĞIM ÜRÜNDE 8,80-9,20 OLDUĞUNU DEHŞETLE GÖRDÜM....ARACIMA ''KAÇAK''YA DA KALİTESİZ YAKIT KONULDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...ARACIMDA HERHANGİ BİR ARIZA OLMASI DURUMUNDA BUNU ÇEŞİTLİ MERCİLERDE VE İNTERNET ORTAMINDA DUYURACAĞIMI TARAFINIZA BİLDİRİRİM...KONUYLA İLGİLİ ''ÇÖZÜM BULUCU BİR YAKLAŞIM GÖSTERECEĞİNİZİ UMUYORUM...

OPET'e gönderdiğim yazı bu şekildeydi.

Bu sabah dönüş yaptılar ''Deponuzdan 3 litre yakıt çekin,teknik ekibimiz şu anda Samsun'da gelip sizden numuneyi alacaklar,şikayetçi olduğunuz istasyondan da 3 litre yakıt alacaklar ve Laboratuvara incelemeye göndereceklerini söylediler.

Kendilerine ''Bu işin öyle olmayacağını bu ülkede lastik bile değiştiremeyen insanlar olduğunu söyledim.siz depodan yakıt çekmekten bahsediyorsunuz''dedim.
''Beni en yakındaki OPET istasyonuna yönlendirirsiniz orada depomdan 3 litre yakıt çekerler,depoma 3 litre yakıt koyarlar,ben neden 3 litre yakıtı boşa vereyim?Siz bana 3 litre yakıtı ücretsiz verir misiniz?''dedim.

konuyu tekrar inceleyeceklerini söylediler.
Şikayetim OPET'in tüm istasyonları için değil adını verdiğim istasyon içindir.

BOLAYIR -GELİBOLU GÜZERGAHINDA YAKIT ALACAK ARKADAŞLARA UYARI OLSUN.
 

Emir_yoney24

Daimi Üye
Doblo
Kayıt
28 Aralık 2019
Mesaj
195
Yaş
23
Adı
Emir yöney
Kan Grubu
B RH +
Şehir
İstanbul
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Helal olsun size çok haklısınız bende eski ankara yolu üzerinde kartepe yönüne giderken yeni açılan bp den yakıt aldım 150 tl araç bildiğin gitmiyordu sonra o depo bitti hemen yeni yakıt ve enjektör temizleyici kullandım. Birdahada yakıtım bitse dahi oraya girmem
 
Son düzenleme:

MEHMET78

KARABÜK YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
İl Yöneticisi
Başka Araç
Kayıt
14 Aralık 2011
Mesaj
10.859
Adı
MEHMET
Kan Grubu
B RH +
Şehir
Karabük
Aracınız
Başka Araç
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
BEYAZ
Geçmiş olsun
 

JetTurboDizel

Saygın Üye
Kayıt
1 Ocak 2017
Mesaj
485
Yaş
32
Adı
ömer
Kan Grubu
A RH +
Şehir
Konya
Modeli
Araç Yılı
2004
Değerli arkadaşlar istasyon isimlerinin kaliteli olması önemli değil . Önemli olan yakıtların kaliteli olmasıdır.
Bölgemde de çok meşhur ve markalı istasyon yakıtında kışın araçlar çalışmıyor ve filtreden buz çıkıyor.
Adı sanı duyulmamış ama litrede de 60-90 kuruş eksiğine veren istasyonlar hem uzun yol yapıyor hem sıkıntısız çalışıyor.
Marka takıntılarını bir kenara bırakıp , fiyat performans noktaları arayın.