Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Alekum selam Mevlut emmi.

Mevlut emmi bii diş daha gitti ömürden gider gibi. Diğerlerinde tedavisi başladı.

Dişimin arısından bii cuvara yaktım bönn.

@m_ates27
Bak bu olmadı şimdi abi 🙁

@m_ates27
Bu bahanelerin arkasi gelirse senin kampanya husrana doner aga benden soylemesi...

@m_ates27
SLM. MUSTAFACIĞIM GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALLAH ÖBÜRLERİNİ KURTARIRSIN.SLM MEVLÜT AMCA.

@volkan guney
SLM MUSTAFACIĞIM CİDDİMİSİN. BEN SAYMAYA DEVAM EDİYORUM. OOOOO SLM MEVLÜT AMCA.

@asaglam

@volkan guney

@mali_55

Arkadaşlar siz beni danımımışsız ben söz verdimmi ne olursa olsun canım pahasına da olsa o sözumu yerine getiririm.

Şimdi gelelim çuvara yakma olayına ben içtim demedim yaktım dedim. Şimdi sobayı yaktım desem sobayı içtimi olaçaktı sizi sizi😀 😀

@MEVKU946

Mevlu emmi sen herzaman pişinen ve rahatlıkla OOOOOOO diye bilirsin. Bu iş 4 gün onçe tamamen bitmiştir Nokta
Bugün 5. gün bölede devam edeçek şükürler olsun.

@m_ates27

çööö yaptın bize yani 😆

Mustafa Abi sakın öyle bi hata yapma bak babam sigarayı bırakalı 6 yıl oldu ama sigara yüzünden kalp damar hastalıklrı ameliyat oldu biliyorsun zaten

@asaglam

Estafurullah biraz latıfe şaka desek daha iyi olur.

@doblo vip premio

Tekrar geçmiş olsun Oğuzum. Bu meret öle bi meretki kayınbabam sigarayı 30 sene biraktıkdan sona genede peşini birakmadı ve nefes darlıgından ( KOAH ) hastalıgından 3 sene önçe vefat etti.

@asaglam

Biliyorum şaka yaptıgınızı. Ama bazen sanal ortamda yazılar yanlış anlasılıyor. karşılıklı konuşma olmadıgı için bazen oluyor. 2 kez benim başıma geldi bu.

@m_ates27
hadi neyse soba kalorifer derken ikna ettin bizi.. Takipteyiz. 🙂

@mali_55

Hemide nasıl takıpdesiniz radarınız ( @b_ates27 ) bile var yanımda 😀 😀

Mustafa Abi teşekkürler

kayınbaban içinde mekanı cennet olsun inşallah

aman abi sakın başlama

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back