ön silecek sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onadida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Silecek motoru arızalanmış olabilir. Takılıyor olabilir

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer sol çalışıyorsa bağlantı noktalarında kopukluk olabilir

Izgaranın alt kısmında motordan hareketi ileten kollar var , muhtemelen kollarin birleştiği mafsal somunu gevşemiş yada sekmani ayrılmıştır

soru taa 26 ocakta sorulmuş heralde sorun halloldu

olmasada bu sıralar lazım olmamıştır.bundan sonra lazım olur. yağmurlar geliyor inşaallah.

benımde basıma gelmıstı sılecek kolunun vidası gevsemıs motor calısıyor ama silecek hareket etmıyordu sıkınca düzeldi

Benimde d2 var.silecekler ilk actigimdanormal çalışıyor 5 dk sonra tutukluk yapiyor.kolu hızlı yavaş yaptırıyorum düzeliyor.sonra tekrar tutukluk yapiyor

Silecek kolu yada silecek motoru gibi görünüyor. Boşta silecek motoruna ölçü aleti bağlayıp çalışırken enerji gelip, durduğunda enerji geliyor mu kontrol etmek gerekir. Enerji gelip motor çalışmıyorsa motor arızalı enerji gelmiyorsa kol arızalı olarak değerlendirilebilir.

Sol çalışıp sağ çalışmamasının 2 sebebi olabilir. Ya silecek kolunu tutan somun gevşemiştir yada silecek mekanizması kırılmıştır. Çünkü motor direk sola bağlı, sağdakine ise mekanizma iletiyor.

Sol çalışıp sağ çalışmamasının 2 sebebi olabilir. Ya silecek kolunu tutan somun gevşemiştir yada silecek mekanizması kırılmıştır. Çünkü motor direk sola bağlı, sağdakine ise mekanizma iletiyor.
Fiat doblo 2003 1.9 jtd silecekler durmuyor sürekli calışıyor aküyü sökmek zorunda kalıyorum

Silecek rölesi/silecek kolu arızalıdır veya silecek motoruna giden kablolar yara almış ve şaseye değiyordur. Çalıştırdıktan sonra mı durmuyor yoksa kontak açtığınız andan itibaren çalışıp durmuyor mu? sorununuza çözüm ararken biraz açıklayıcı olun!

Teşekkürler silecek motoru üzerindeki siyah bir yer var kablolar giriyor icine su gitmiş ondan silecekler durmuyordu kırdım temizledim düzeldi

Bazen arac calışmıyor

Back