Ön camda soldan sağa (boydan boya) çatlak değiştirmeli miyim?

saitkose

Azimli Üye
Adı
Sait
Modeli
Renk
Gümüş Gri
Arabayı alalı 2 hafta oluyor aldıgımzda cam catlaktı boydan boya bız degıstırmedık sızce degıstırmelı mıyız sorunlar acarmı? + orjinal servisin camı kaç tl tutar? Kaskoda yok daha yaptırmadık.ne yapalım onerılerınız acıl.

Kasko kaça çıkıyor. Kasko yaptırıp, bir kere cam değiştirme hakkınızdan faydalanın bence. Hem aracı da bir sene garanti altına almış olursunuz.

Adsız.png

@wilyimc
700-1000 arası bı fıyattır buyuk ıhtımalle degıstırmesek boyle kalsa sorunlar yaratırmı

@saitkose

O konuda teknik bilgim yok ama cam bu(hem de ön) şakaya gelmez hele Türkiye trafiğinde hiç gelmez. Hiç ummadığın anda yolda giderken çakıl fırlar suratına.

Elimi dokundugumda puruz falan sezmıyorum + tenha yerde yasıyorum ara sıra trafıge cıkıyorum

Siz bilirsiniz o zaman yine de başka üyelerimiz de öneri de bulunacaktır.

Benimkiside boydan 2 cm çatlak vardı yolda giderken anıden sag taraftan sola dogru çatladı gitti. 350 Tl ye ben degiştim

kaskon yoksa camın fiyatı 200-250 lira(sanayide euroglass camın montaj dahil fiyatı)

aracın kaskosu yaklaşık 550 lira.tabi firmaya ve sözleşmeye göre +/- 100 lira oynayabilir.kasko yaptırırsan her yıl bir cam bir de sanırım bir takım far hakkın oluyor.(o da sözleşmeye bağlı)

@m_ates27

benzer bir sıkıntıyı bende yaşadım.kasko sağolsun!

eminmisiniz 550 den 100 asagı 100 yukarı oldugundan

@saitkose

kardeş şu an elimde geçen seneki poliçem var ve üzerinde 553 lira yazıyor.

Sizin arabanızın ozellıklerı ne + fıyatını nerden ogrenebılırım

@saitkose

dostum aracın özelliklerine bakmıyor.adamlar düşük donanımdan yapıyorlar kaskoyu.bir tek pert durumunda alınacak tazminatta sıkıntı çıkma ihtimali var.o duruma düştükten sonra bence canını kurtarmış olmak büyük bir tazminat.

ki zaten pert durumu söz konusu olursa poliçe farkını ödeyip üst sınırdan bedel alabiliyorsun ama üst sınır işide biraz muallak bir duruma düştü çünkü artık kasko bedelinin karşısında "raic bedel"yazıyor.

Kaskodan ücretsiz değişirler. Kaskonuz yoksa 200 TL gibi bi fiyatı vardı sanırım.

Değiştirmesek böyle gitmezmi çok nadır trafıge cıkıyorum tenha yerde evım. (buyuk sorunlar acarmı)

bi ihtimal uzun yolda üstünüze patlayabilir.

sizinki çok gitmiş.değiştirmeniz daha iyi olur.benimki de çatladı.biraz daha büyümesini bekliyorum.raptor sende hasarsızlık indirimi olduğu için fiyat uygun çıkabilir.ilk defa kasko yapacaklara fazla fiyat çıkabiliyor.

Benim d2 doblonun canı da yukardan aşağıya çatlamış.. Havalar ısınsın değişeceğim.

Back