- Renk
- LAL KIRMIZI
Sevgili kardeşlerim dün önümde cereyan eden kazada az daha ölüyorduk.......Olay bizim burda %60 meyili olan ve girişinde kamyon giremez tabelası olan 2 km lik bir rampa var.......oradan hanım çocuklar ile yukarı çıkıyordum ...rampanın yarısına henüz varmıştım ki.....yukarıdan acı acı havalı korna sesi geliyor...zaten akabindede kum yüklü 16 teker hani şu önleride 4 tekeri biden dönen kamyonlar yokmu onlardan ...önüne 4 aracı katmış aşşağıya sürüklüyor.........Yemin ediyorum1 saniye tereddütten sonra aracımı geri vitese takıp geri kaçayım dedim ancak 100 metre arkamdan araçlar tırmanıyor......son bir hamle ile sağ tarafımda duran yine belki %70 meyilli bir ara sokak var ama araba çıkamadığı için orayı kople ince ince tırmanmak için ince yani 6...7 ...santimlik basamaklar yapmışlar işte buraya soktum arabayı Allahım diyorum ya araba biraz tırmandı ön tarafa benim starexten çıkardığım koruma demirini taktırmıştım..o yere sürttü çıkmaya çalıştığım yer çok dik olunca...neyse araç takıldı kaldı......ama ben o panikle hala gaza basıyorum.......bir ara beyaz beyaz dumanlar gördüm ve gazı bıraktım.....bilgi ekranımda debriyaj sıcaklığı çok yüksek gibi bir yazı gördüm......o sırada kamyonun önüne kattığı araçlar beni geçip arkamdan gelen 3 aracıda önüne aldı.....sonuçmu.......7 yaralı 2.si ağır ve 7 yoldan topladığı 2 park halinde alıp götürdüğü 9 araç ........neyse bizde daha doğrusu bende şahit ve madur olarak hanımı ve çocuğu eve bıraktıktan sonra karakola gittik......sabaha kadar karAkolda ifade verdik .......ama olay yerinden gelen dükkan sahipleri falam
n bana bir saat soru sordular.....abi sen nasıl anladın sen nasıl kaçtın arabayı oraya nasıl soktun falan filan.........polis komseride arkadaşım adamın götüne girmiş gireceği kadar bari sen şikayetçi olma ...bu ağır yaralılardan biri ölürse o adam zaten yanacak falan filan...bende şikayetçi değilim diye ifade verdim.....Velhasıl saatlerce balata kokusu çıkmadı araçtan ...kalkarkende bir silkeleme vardı.......Dün ustamı aradım.....O da bana şanzımanımın otomatik olduğundan incelen yer kadar aracın kavrama boşluğunu araç kendi ayarlar sabaha o silkelemede kalkar dedi hakikatten sabah silkelemede kokuda yoktu......Tabi bu balatayı azıcık yediğimin gerçeğini değiştirmez.....Kısacası dün bu yüzden gelemedim foruma ...başıma bunlar geldi....
n bana bir saat soru sordular.....abi sen nasıl anladın sen nasıl kaçtın arabayı oraya nasıl soktun falan filan.........polis komseride arkadaşım adamın götüne girmiş gireceği kadar bari sen şikayetçi olma ...bu ağır yaralılardan biri ölürse o adam zaten yanacak falan filan...bende şikayetçi değilim diye ifade verdim.....Velhasıl saatlerce balata kokusu çıkmadı araçtan ...kalkarkende bir silkeleme vardı.......Dün ustamı aradım.....O da bana şanzımanımın otomatik olduğundan incelen yer kadar aracın kavrama boşluğunu araç kendi ayarlar sabaha o silkelemede kalkar dedi hakikatten sabah silkelemede kokuda yoktu......Tabi bu balatayı azıcık yediğimin gerçeğini değiştirmez.....Kısacası dün bu yüzden gelemedim foruma ...başıma bunlar geldi....