ÖLÜMEN DÖNDÜK.....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Sevgili kardeşlerim dün önümde cereyan eden kazada az daha ölüyorduk.......Olay bizim burda %60 meyili olan ve girişinde kamyon giremez tabelası olan 2 km lik bir rampa var.......oradan hanım çocuklar ile yukarı çıkıyordum ...rampanın yarısına henüz varmıştım ki.....yukarıdan acı acı havalı korna sesi geliyor...zaten akabindede kum yüklü 16 teker hani şu önleride 4 tekeri biden dönen kamyonlar yokmu onlardan ...önüne 4 aracı katmış aşşağıya sürüklüyor.........Yemin ediyorum1 saniye tereddütten sonra aracımı geri vitese takıp geri kaçayım dedim ancak 100 metre arkamdan araçlar tırmanıyor......son bir hamle ile sağ tarafımda duran yine belki %70 meyilli bir ara sokak var ama araba çıkamadığı için orayı kople ince ince tırmanmak için ince yani 6...7 ...santimlik basamaklar yapmışlar işte buraya soktum arabayı Allahım diyorum ya araba biraz tırmandı ön tarafa benim starexten çıkardığım koruma demirini taktırmıştım..o yere sürttü çıkmaya çalıştığım yer çok dik olunca...neyse araç takıldı kaldı......ama ben o panikle hala gaza basıyorum.......bir ara beyaz beyaz dumanlar gördüm ve gazı bıraktım.....bilgi ekranımda debriyaj sıcaklığı çok yüksek gibi bir yazı gördüm......o sırada kamyonun önüne kattığı araçlar beni geçip arkamdan gelen 3 aracıda önüne aldı.....sonuçmu.......7 yaralı 2.si ağır ve 7 yoldan topladığı 2 park halinde alıp götürdüğü 9 araç ........neyse bizde daha doğrusu bende şahit ve madur olarak hanımı ve çocuğu eve bıraktıktan sonra karakola gittik......sabaha kadar karAkolda ifade verdik .......ama olay yerinden gelen dükkan sahipleri falam
n bana bir saat soru sordular.....abi sen nasıl anladın sen nasıl kaçtın arabayı oraya nasıl soktun falan filan.........polis komseride arkadaşım adamın götüne girmiş gireceği kadar bari sen şikayetçi olma ...bu ağır yaralılardan biri ölürse o adam zaten yanacak falan filan...bende şikayetçi değilim diye ifade verdim.....Velhasıl saatlerce balata kokusu çıkmadı araçtan ...kalkarkende bir silkeleme vardı.......Dün ustamı aradım.....O da bana şanzımanımın otomatik olduğundan incelen yer kadar aracın kavrama boşluğunu araç kendi ayarlar sabaha o silkelemede kalkar dedi hakikatten sabah silkelemede kokuda yoktu......Tabi bu balatayı azıcık yediğimin gerçeğini değiştirmez.....Kısacası dün bu yüzden gelemedim foruma ...başıma bunlar geldi....

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın abi.Allah korumuş.sizin cana gelmemiş önemli olan o yoksa öyle bir olayda araba yansın yeter ki cana gelmesin derim ben..

Eyvallah kardeşimde işte mal da canın yongası be.......zaten herşey 1 dakikada oldu bitti inanırmısın............

doğru haklısın.Allah korumuş tekrar geçmiş olsun.

yenidoblocu tarafından yazılan metin:
Allah razı olsun kardeşim eşim ve iki ufaklık hala olayın etkisinde ....hele ufak erkek......oyuncak kamyonlarını arabalarla çarpıştırıyor.....yok böyle birşey ya............

yenidoblocu tarafından yazılan metin:
Allah razı olsun kardeşim eşim ve iki ufaklık hala olayın etkisinde ....hele ufak erkek......oyuncak kamyonlarını arabalarla çarpıştırıyor.....yok böyle birşey ya............

Çok Çok Geçmiş Olsun Abi Cana Geleceğine Mala Gelsin O ağır yaralıların İçinde Sizden Biri de Olabilir de Verilmiş SAdakanız Varmış ...

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Çok Çok Geçmiş Olsun Abi Cana Geleceğine Mala Gelsin O ağır yaralıların İçinde Sizden Biri de Olabilir de Verilmiş SAdakanız Varmış ...

Teşekkür ederim kardeşim aynen....eşimde aynısını söylüyor valla.............Ama şunu anladım tecrübe ve hissetme inan çok önemli biliyormusun....

Geçmiş olsun Baki abi verilmiş sadakan varmış. bir anlık kararın, yakınındaki merdivenli sokağı o an farkedebilmen, merdivenlerin alçak oluşu.. Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi.

Akineton tarafından yazılan metin:
Geçmiş olsun Baki abi verilmiş sadakan varmış. bir anlık kararın, yakınındaki merdivenli sokağı o an farkedebilmen, merdivenlerin alçak oluşu.. Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi.
Farketmelik birşey yok 35 yıldır çıktığım yol 11 senedir servis yaptığım mahalle ama yinede Allahın yardımı kim ne derse desin...........

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Çok geçmiş olsun reyis, Allah beterinden korusun.
Allah razı olsun Ahmedim .....amin...amin....amin.....

Büyük Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Allah sevdiklerine bağışlamış. Kaza geliyorum demiş 🙂

Allah kazadan beladan korusun abi verilmiş sadakan varmış.aracın önüne o korumadanda takmamak lazım aslında muaynede söktürüyorlar zaten.Allah muhafaza bir çolukçocuk önüne atlasa!!her türlü zarar söz konusu ..

Geçmiş olsun abi. yokuş çok dik galiba? yoksa kamyonun frenlerimi patlamış

aga çok büyük geçmiş olsun...hemen bi kurban kes...budun birini bana gönder...

çok geçmiş olsun Baki abi,Allah korumuş......

çok geçmiş olsun abi. Allah beterinden saklasın. neyseki size bişey olmamış.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back