Müzik dinleme (Tavsiye, yardım)

eniştem

Yeni Üye
Doblo
Adı
Yunus
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba 2019 model 1.6 Doblo aracım var, bildiğiniz gibi bluetooth ile şarkı dinlenilmiyor. Bluetooth veya aux ile şarkı dinlemek istiyorum. Modul kullanan, kendi aracında yapan varsa yardımcı olabilir misiniz? Kullandığınız aparatın ne ise link atabilir misiniz. Diğer konulara da baktım karışık olduğu için düzgün bir fikir edinemedim yardımcı olursanıız sevinirim

Dosyalar

• 1000031239.webp
    1000031239.webp
    96,5 KB · Okunma: 29
Aracınızda Aux girişi varmı bilmiyorum. Varsa aşağıdaki alet ile işinizi görebilirisiniz.
(link)
61N9Eu4OjDL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Transmitter diye bir aygıt var. Bluetooth ile bağlantı kurmak mümkün oluyor. Ayrıca tel şarj edilebilir. Çakmaklik kullanıliyor bunun için. Kaliteli olursa iyi iş görüyor.

Transmitter diye bir aygıt var. Bluetooth ile bağlantı kurmak mümkün oluyor. Ayrıca tel şarj edilebilir. Çakmaklik kullanıliyor bunun için. Kaliteli olursa iyi iş görüyor.
önerdiğiniz kaliteli bir cihaz var mı?

önerdiğiniz kaliteli bir cihaz var mı?
Günaydın üstadım piyasada muhtelif cihazlar mevcut.Fiyat olarak 3000 tl ye kadar skala var. Bana göre bu fiyatı verip almak pek cazip değil. Onun yerine yeni bir müzik sistemi düşünülebilir. Sonuçta bu cihaz fm radyo sinyali ile çalışıyor. Müzik dinlerken parazit sesi alabiliyorsunuz. Ortalama 150-200 tl arası bir cihaz işinizi görür diye düşünüyorum. Çeşitli sitelerde bu ürün mevcut seçme sizin kararınıza kalıyor. İyi günlerde kullanın.

Back