Yardım Muayene Için Gerekli Lastik Tipi

HüseyinTAM

Azimli Üye
Adı
Hüseyin
Renk
Gri
İyi akşamlar team doblo ailesi🙂

Haftaya muayneye gireceğim henüz yazlık lastik almadım .. Lastikçi -C- tipi taktırmam gerektiğini söyledi fakat ücret olarak biraz daha pahalı iki sorum olacak
1.si c tipi almazsak muayneden geçermi ?
2.si aracıma hangi lastiği önerirsiniz ? ( arac 1.3 2010 model hususi olarak kullanılmaktadır . )
Herkese çok teşekkürler ..

205/55/16
205/60/16 alsanda geçer

@yunus0635

215/55 R16 da geçiyor

@DobLoPremio
güzel

@HüseyinTAM cevaplayım kardeşim hemen
1.si ç tipi olması zorunlu değil eğer ticari iş yapmiosan k2 belgesi gerekmiyosa sorun yok. Dolu şeklindeki yük endeksin altında kalmasın lastik o yeter.
2.si ben petlas kullanıyorum memnunum, para sorun değil diyorsan bridgestone ilk önereceğim lastik. Goodyerda olabilir. Ama ucuz olsun diyorsan petlas veya hankook derim kardeşim. Hayırlı akşamlar

Merhaba
205 55 16 lastik aldınız mi?
Muayeneden bu lastiklerle mi geçtiniz?
Bu forumda ve diğer bazı forumlarda başka ebat lastiklerde sorun olabileceğine dair söylentiler var.
Cevabınızı bekliyorum
Kolay gelsin

Yarın 215/55 R16 93V XL Lastiğimle Muayene Gireceğim, Bir Kez Geçmiş Bir Daha Geçer Burada Yazarım 👍

195 60 16 C yaz lastigi var elimde isterseniz .

Muayeneden geçtik bizim kara oğlanla buyurun ; 215 55 16 93V XL

DSC_0993-01.jpeg

205 55 16 lastiklerimle girdim ve sıkıntısız geçti sadece diş derinliğine dikkat ediliyor başka herhangi bir sıkıntı olmadı..

Zaten piyasada 3 yaşının üstündeki doblolara dikkat edin birçoğu 205-55-16 takıyor lastikçilerde c tipi satamadıkları için milletin gözünü korkutup satmaya çalışıyorlar

@DobLoPremio
Peki yedek lastik ebatı nedir o farklı olursa bir şey demiyorlar demi

Bildigim kadariyla yuk endeksi 91V ustu olmasi lazim lastiklerin o zaman sikinti olmuyor diye biliyorum

@doblo3535

Stepneye bakmıyorlar desek yeridir, ki öylede 🙂 zaten artık çoğu araçta lastik tamir kiti olduğu için stepnede belirli bir zorunluluk yok 🙂

Aynen öyle 2010 model aracım fabrikasyon çıkış stepne duruyor baktıkları bile meçhul

Herkese hayrli aksamlar istanbul muayenesine giren varmi hadimkoye giden muayeneden gecen 205.55.16 tip lastikle cogu kisi istanbul disinda yapmis istanbul hadimkoyden gcn varmi ?

Back