MUAYENE DE BEYAZ FAR

Abdullah36

Azimli Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
0 +
Meslek
Özel güvenlik
Modeli
Araç Yılı
2012
Renk
Bal köpügü
MERHABA ARKADAŞLAR DOBLOCU ARKADAŞLAR BEYAZ FAR BEYAZ SIS FARI FILAN YAPTIRMISLAR BUNLAR MUANEDEN GECIYOR MU ACABA BILGISI OLAN VAR MI

Bizzat kendimde mevcut 🙂 kısalar LED sisler mercekli ve gündüz farlı LED kesinlikle geçiyor 🙂)

GERÇEKTEN MI YAPTIRACAM BIRAKMIYORLAR MUANEDE KALIRSIN HA KALIRSIN DIYIP DURUYORLAR EYVALLAH ALLAH RAZI OLSUN 🙂

Doblo d3 kasada led gündüz farı arza işareti yakıyor

Bir kaç ay önce muayeneye girdim yaldir yaldir LED vardı kanun açık gaz desarjli yani Xenon yasak LED degil.. LED farklıdır Xenon farklıdır...

Son düzenleme:
@Shaldos
Arkadaşımızın da söylediği gibi. Piyasada Led xenon diye tabir edilen farlar muayenede sorun olmuyor. Ama normal xenon far ise muayenede kesinlikle ağır kusur. Aracınızdaki beyaz ışığın normal xenon mu led xenon mu olduğunu kontrol ederek muayeneye giderseniz sıkıntı yaşamazsınız. Şayet normal xenon ise kesinlikle değiştirmeden gitmeyin bile bile lades demenin manası yok 😉

🙂 EYVALLAH COK TŞK EDERIM SAOLUN 😉

Bende var özel yapım uzundada kisadada led zenon var
IMG_0788.JPG

Maşallah i var arabanin allah kaza bela göstermesin abi

Benimde led var. Tüvturk deki şahsiyet bu xenon yasak dedi bende o xenon değil led dedim. Bu sefer de rengi mavi dedi beyaz lede. Bende obeyaz ama söker değiştiririm dedim . Muayeneden bıraktı bende ampülü gözünün önünde değiştirip tekrar randevu aldım öyle geçti. Tekrar ledleri taktım. Yani kıllık yaparsa yapıyor.

Bence led ile geçersin
@Bilal gül araba yanıyor cayır cayır mükemmel olmuş jant vb. 👍 alakasız ama

benimde mevcut
kısalar LED sisler mercekli ve gündüz farlı LED kesinlikle geçiyor 👍

@omer42320

Beyaz LED problem yapamaz. Karayolları kanunu ve ulaştırma Bakanlığı'nın yönetmelik bellidir.. beyaz lede Killik yaparsa müdürü çağırın yönetmeliği gösterin.. halen zorluk yapıyorsa yazılı olarak vermesini isteyin. Eninde sonunda geçirecektir.. kanun ve yönetmelik dışı iş yapması kesinlikle yasaktır..

@Abdullah36 kardeş küfür etmesek düzgün konuşsak lütfen

Arkadaşlar benim uzunlar led ancak kısa far ve sislere philips diamond vision halojen ampul taktım, beyazımsı yanıyor. Muayenede bu ampuller sıkıntı çıkarırmı acaba

Küfür sana degil burda konustugumuz arkadaslara degil kanı bozukluk yapana

@Bilal gül
Marka olarak ne kullanıyorsun ledler patlama yapıyor diyorlar sizdekiler hiç patlama yaptılarmı

@Abdullah36
Öylede olsa küfürlü konuşmazsak seviniriz.

Kardes benim sayfam benim yorumum alttan aldikca ayni seyi yapiyorsun istedigim gibi konusurum kisiye hakaret etmiyorum arkasindan atip tutmuyorum birisinin hayirdir la senin problemin ne yöneticisin diye mi bu tripler

Back