Motorcular hakkında ne düşünüyorsunuz?

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Arkadaşlar adam olana lafım yok ister motor kullansın ister kamyon. Ama şu aşağıdaki vidyoları izleyin insanın tepesi atıyor, Adamlar resmen aranıyor. Yanlış anlamayın araç sürücüleri haklı motorcular haksız demiyorum. Dangalak olupta trafikte dolaşan birsürü araç sürücüsü de var. Ama kim ne derse dedin motor sürücüleri çok fazla agresif.

1. video: Araç önündeki ani fren yapınca mecburi olarak sol şeride atlıyor ama motorcu bildiğin bela arıyor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flkjHt6lpVs[/youtube]

2. video: jip partneri sıkıştırıyor, adam mecburen stress yapıp orta şeride geçiyor ama motorcu o anda bunu tehdit olarak algılıyor. Sonrasında zaten partner sürücüsü motorcuya yol veriyor ama adamlar bildiğin çete. Olay çıkarmaya çalışıyorlar. Motorcular hem hızlı gidilen şeridi işgal edip yavaş gidiyorlar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zYA8GOYypEg[/youtube]

Hem kendi canini hem baskalarininkini hice sayiyor bazi motorcular trfikte malesef... olasi bir kazada motor surcusunun bir arac surucusune gore yaralanma ve olum riski de daha fazla...

Allah Akıl fikir versin

bende amatör motorcuyum ama hiçbir zaman ne kendimin nede başkalarının hayatını riske atmadım ve trafik kurallarına uydum 🙂

koyacasın oğa tamponi,uçurtma gibi süzülecek havaya.çok kızayrum bunlara!

koyacasın oğa tamponi,uçurtma gibi süzülecek havaya.çok kızayrum bunlara!

1. videodaki sürücü tamponun nasıl kullanıldığını göstermiş zaten raptor...😀

Bazı motorculara bence çok gıcık oluyorum hele trafikte arabaların aralarından aynalara vurarak geçiyorlar birde durmuyorlar bazıları çok dikkatsiz trafikte kafalarına göre gidiyorlar bu videodakilerede ALLAH akıl fikir versin gerçekten 1. videodaki fiestadaki gerçekten tamponun nasıl koyulacağını göstermiş ama şuda var bazı sürücülerde motorcuları hiç trafikte araç olarak görmüyorlar ve sıkıştırıyorlar bunuda dikkat edilmesi gerekli

2. videoda evet partneri sorento sıkıştırıyor ama partner sürücüsüde sağı müsait olana kadar devam etmeli yol müsait olunca yol vermeli ayrıca sorentodakide göre göre sıkıştırmamalı trafikte çok dengesiz var ALLAH bunlar ile karşılaştırmayı nasib etmesin

bütün motorcular şeritlerinden gidip araçların
aralarından geçmeye çalışmasalar kimse kızmayacak
kurallara riayet etseler sıkıntı yok, biz kendimiz riayet
ediyormuyuz dersek motorculardan fazla kurallara
uyduğumuzda bir gerçek tir

Bazı motorculara bence çok gıcık oluyorum hele trafikte arabaların aralarından aynalara vurarak geçiyorlar birde durmuyorlar bazıları çok dikkatsiz trafikte kafalarına göre gidiyorlar bu videodakilerede ALLAH akıl fikir versin gerçekten 1. videodaki fiestadaki gerçekten tamponun nasıl koyulacağını göstermiş ama şuda var bazı sürücülerde motorcuları hiç trafikte araç olarak görmüyorlar ve sıkıştırıyorlar bunuda dikkat edilmesi gerekli

2. videoda evet partneri sorento sıkıştırıyor ama partner sürücüsüde sağı müsait olana kadar devam etmeli yol müsait olunca yol vermeli ayrıca sorentodakide göre göre sıkıştırmamalı trafikte çok dengesiz var ALLAH bunlar ile karşılaştırmayı nasib etmesin

Amin abi amin hele ki sinirine hakim olamayınları (bilmiyorum forumda varmı) hiç denk getirmesin 😀 1. videodakini yapar valla acımaz 😀

Motorları severim ama bazı motor sürüceleri sanki yol babasınınmış gibi gidiyor, sağındaki yada solundakine önem vermiyor. Bizim halkımızda malum ben geçeyim o beklesin veya motoru hiç takmıyor. Büyük sıkıntılar oluyor. Her iki tarafıda dikkate ve anlayışa davet ediyorum 🙂

Ek NOT : Kız arkadaşım yanımdayken genellikle etrafıma karşı daha çok agresif oluyorum nedeni ise onu sahiplenmem falan neyse. İnşAllah kız arkadaşım yanımdayken böyle bir olayla karşılaşmam yoksa o fiesta'daki abimizden dahada beter yapabilirim 😀

Birde utanmadan Trafikte Motorcuları Fark edin gibisinden slogan yazıyorlar.
Adam hem aralardan geçiyor hemde niye sıkıştırıyorsun diyor.

Birde çete gibi peşine takılıp aracın önünü kesmeleri yokmu o an film kopuyor zaten.
Yaptırıcaksın çelik tamponları yiyosa gelsin.
Adam gibi kullanana asla lafım yok ama bazıları gerçekten hak ediyor. Bunların çete olduğu aşikar, polis bizim farımıza egsozumuza karışana kadar birazda bunlara göz atmalı.

1:48 deki doblo hanginizin 🙂)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w[/youtube]

Back