Atalayhalim
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 18 Şubat 2019
- Adı
- Halim
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Fiber Optik Kablo Ekçisi
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Safeline
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- siyah
Bana göre öncelikle Usta'nı değiştir.Kolay gelsin herkese 1.3 multijet 2012 safeline doblo yag eksiltiyor araç 173binde ustaya goturdum motorda üfleme veyahut yag kaçağı olmadığını 5v30 yerine castrol 10 40 koymamizi ve boylece yag eksiltmeyecegini söyledi dogrumudur 530 konulan araca 1040 yag koyulur mu bilgi verieseniz sevinirim
uzunyolda Hiç Eksiltmiyor Şehir içi kullanımda 3bin kmde yarım litre Falan duman atma vs de yokOrjinali ne ise onu koymak doğrudur.ne kadar eksiltiyor yağ?
anladım teşekür ederim yaptırmaya kalksak maliyeti ne olur acabaEksiltmenin yağla alakası yok,5W 40 kullanıyorum sık sık kontrol ederim.Yeğenim motor ustası durumunu anlattım sekmanlarda sorun olma ihtimali yüksek dedi .Motor duman atmaz ama yağı eksiltir
Sekmanlarda sıkıntı varsa ki üst kapak komple değişir.Burada parçadan ziyade işçilik çok fazla parçalar okadar fiyatlı değil internetten ortalama fiyatlara bakabilirsin ama işçilik tanıdık bir usta olması şart,Bu segman olacak diye bir durum yok farklı bir ustayada gösterin.İstanbuldasınız galiba Zeytinburnu demirciler sitesi gitme imkanınız varsa İsmail usta var ona bir gösterinanladım teşekür ederim yaptırmaya kalksak maliyeti ne olur acaba