bakımda carbon clean yerine würth ile motor temizligi yaptırmıştım 6.8 olan tüketim bakımdan sonra 6 ya düştü yanlız 200 km kadar=)))onunda bakımdan dolayı oldugunu çok geçmeden farkettim ama yeni motorlarda bu tür temizlikler pekte gerekli deyil diye düşünüyorumgeremy tarafından yazılan metin:
başlıkdanda anlaşılacağı üzere yağ değişimi öncesi katkı katılıp temizlik yaptıran varmı artısı nedir.kandırmacamı yararlımı.
geremy tarafından yazılan metin:
başlıkdanda anlaşılacağı üzere yağ değişimi öncesi katkı katılıp temizlik yaptıran varmı artısı nedir.kandırmacamı yararlımı.
bakiergul tarafından yazılan metin:
Mustafacım senelerin tecrübesi olarak konuşuyorum kardeşim...asla depodan atılan temizlik maddelerine prim verme ....yaptırabiliyorsan aracını carbon clean cihazına bağlat ve aradaki farkı gör.....
RAPTOR tarafından yazılan metin:
Mustafacım senelerin tecrübesi olarak konuşuyorum kardeşim...asla depodan atılan temizlik maddelerine prim verme ....yaptırabiliyorsan aracını carbon clean cihazına bağlat ve aradaki farkı gör.....
baki abi haklı...rastgele katkılar ile temizlik yapmayın.aşırı aşındırıcı bi nane çıkar içinden,yada katalik konvertöre yaramaz bişey çıkar,altından kalkamazsınız.
bi de bu carbon clean le enjektör temizliği farklı.birini yağa birini depoya sallıyorlar...ama bilmediğiniz işi sakın gurdalamayın.bu işler sakat işler,enjektörün takımı 1500-2000 lira!katalitik konvertör 1000 lira!
abi bide bu işi serviste yaptırın.servis 40.000 km den fazla aralıkta carbon clean yapmıyor.nedenini bilmiyorum ama 40 bin de bir yapmazsan daha yapmıyorlar!
ben kampanyalıydı diye 20 binde bi yaptırdım.bi daha ki 60 binde yapılacak.
RAPTOR tarafından yazılan metin:
baki abi haklı...rastgele katkılar ile temizlik yapmayın.aşırı aşındırıcı bi nane çıkar içinden,yada katalik konvertöre yaramaz bişey çıkar,altından kalkamazsınız.
bi de bu carbon clean le enjektör temizliği farklı.birini yağa birini depoya sallıyorlar...ama bilmediğiniz işi sakın gurdalamayın.bu işler sakat işler,enjektörün takımı 1500-2000 lira!katalitik konvertör 1000 lira!
abi bide bu işi serviste yaptırın.servis 40.000 km den fazla aralıkta carbon clean yapmıyor.nedenini bilmiyorum ama 40 bin de bir yapmazsan daha yapmıyorlar!
ben kampanyalıydı diye 20 binde bi yaptırdım.bi daha ki 60 binde yapılacak.
Kardeşim benim burada hem arkadaşım hem ustam Arif kardeşim var.......Geçen eniştemin yeni aldığımız 2006 model 156000 km deki doblosuna yaptı inşallah resimlerinide atacam ...sana yeminle araba kanatlandı...yakıtta acaip farketti.........Arif ustam yenilemiş carbon clean makinasını ibne makina temizliği bitirmeden stop etmiyor gecenin dar vaktiydi götürdüm aracı.......58 dakika sürdü işlem
yag eksiltmesinden başka bi sorun olacagını zannetmiyorumademozkaragul tarafından yazılan metin:
arkadaşlar bende 1.9 jtd var 2005 model bunun multijet olanları 5-40 yağ kullanıyor jtd ler 10-40 benim motorları aynı tek farkı yakıt sistemiymiş bende jtd aracıma 5-40 tam sentetik yağ koysam zararı olurmu hem 10-40 dan daha ince cevaplarınızı bekliyorum aracımın yağ değişim km geldi