motor kısmından gelen rahatsız edici ses

serkanortanca

Onursal İzmir Yöneticisi
Başka Araç
Adı
YİĞİT SERKAN ORTANCA
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Özel kolluk
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2007
Renk
Metalik Gri
merhaba arkadaşlar ,

aracımda bir süredir motor kısmından gelen bir ses var ve beni cok rahatsız ediyor. rölantide bile çalıştığı zaman sanki uçak motoru çalışıyor. vites değişikliği sırasında da üfleme gibi ıslık gibi bir ses çıkıyor acaba neden olabilir. cumartesi günü sanayiye gidicem ama sizden bir ön bilgi alayım istedim.

teşekkürler

Geçmiş olsun.
O sesi alabilmek için insanlar ne paralar harcıyor.
Islık sesi genelde turbo hortumu hava kaçırır ise yapıyor.
Net bilgi için servis yada tamirciye bastıran gerek.

Turbo gibi görünüyor

Arkadasimin arabasinda da ayni sikinti vardi turbo hortumu delikmis yinede gostermek lazim acil gecmis olsun

ama bir saniye benim arabada turbo yok , benim D motor sanki başka bir şey var . ne bileyim motor kulaklarımı diyeyim ne diyeyim bakalım c.tesi belli olacak

Motor kulakları silkeleme yapar. Sesin ondan geleceğini sanmıyorum.

Şuan sanayideyim arkadaşlar ustamin demesine göre dinamonun bilyelerinde sıkıntı olduğu için çok ses yapıyormuş. Şimdi soktuler gönderdiler bakalım ne olacak 🙂

Arabanın om kısmına para sıkışmış 200 tl gitti . Mars dinamosu kömür degisimi bilye takımı 50 tl , bilye parçası 115 tl , tamirci takma işçilik 30 tl .

Bununla geçmiş olsun. Nabacaz olcak boyle şeyler. 🙂

geçmiş olsn

Buna da şükür daha büyük bir şey çıkmamış

kul yapısı , geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi bunada şükür

normal bi durum.her arabada oluyor.ben zaten o dinamo rulmanını bozmayan araba daha görmedim.büyük ihtimalle kanserin kesin tedavisi bulunur,dinamo rulmanının kesin çözümü bulunmaz.

Back