motor arıza

dob lo

Azimli Üye
arkadaşlar öncelikle ş.urfa dan selam olsun.
2006 model 1.3 multijet dinamik kullanıcısıyım yaklaşık bir hafta evel yolda yakıtım bitti şişeyle yakıt koydum bujileri bir iki kontakta ısıtıp yakıt filitresine yakıtın dolduğuna emin olup marş bastım dogal olarak bir iki denemeden sonra araç marş aldı ve çalıştı fakat akabinde motor arza lambası yandı ve yolbilgisayarında motor arzası kısa bir süre yaklaşık 30 sn falan yandı ve sonra söndü fakat daha sonra yani bir haftadır kesinlikle birdaha arza sinyali vermedi acaba bu bir sorundanmı yoksa yakıt motora o an için ulaşmadı diyemi meydana gelmiştir. siz degerli kardeşlerimle paylaşıp bilgi alış verişinde bulunmak istedim cevaplarınızı bekliyorum saygılar.

dob lo tarafından yazılan metin:
arkadaşlar öncelikle ş.urfa dan selam olsun.
2006 model 1.3 multijet dinamik kullanıcısıyım yaklaşık bir hafta evel yolda yakıtım bitti şişeyle yakıt koydum bujileri bir iki kontakta ısıtıp yakıt filitresine yakıtın dolduğuna emin olup marş bastım dogal olarak bir iki denemeden sonra araç marş aldı ve çalıştı fakat akabinde motor arza lambası yandı ve yolbilgisayarında motor arzası kısa bir süre yaklaşık 30 sn falan yandı ve sonra söndü fakat daha sonra yani bir haftadır kesinlikle birdaha arza sinyali vermedi acaba bu bir sorundanmı yoksa yakıt motora o an için ulaşmadı diyemi meydana gelmiştir. siz degerli kardeşlerimle paylaşıp bilgi alış verişinde bulunmak istedim cevaplarınızı bekliyorum saygılar.

pompanın hava yapmasından kaynaklanan bi durum olabilir.önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum.tekerrür ederse tekrar yazın inceleyelim.

pompa hava yaptığından geçici arıza vermiştir

yakıtı görmemiştir.
önemli değil diye tahmin ediyorum.geçmiş olsun.

cevaplarınız içimi rahatlattı umarım dediginiz gibi çıkar cevaplayan arkadaşlarıma teker teker teşekkürlerimi sunarım.

filitrenin içindeki yakıt bittiyse ozaman sensörlerden dolayı arıza gösterir.Aracı yakıt bittikten sonra vurdurmadıysan bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Back