Motor arıza ışığınız Sarı mı Kırmızı mı?

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Arkadaşlar bişey sorucam,
sahibinden.com doblo ilanlarına bakıyordum ve bişey dikkatimi çekti,
hani kontağı açtığımızda yağ, motor ve akü lambaları yanıyorya. işte bazı doblolarda kırmızı bazı doblolarda sarı yanıyor bu motor lambası.
benim aracımda sarı yanıyor
Bu durum nedir sizce merak ettimde? yoksa sarı yada kırmızı 2 renktede yanma özelliğimi var kırmızı yanınca tehlike sarı yanınca hafif tehlike gibi?

Sizin araçlarınızda hangi renk yanıyor?

mesela bu kırmızı yanıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-bu-yasta-degisensiz-104412643/detay#

buda sarı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-memurdan...orjinal...ilk-gelen-alsin...bu-fiyata-daha-yok-104745203/detay

ama ikiside premio ikiside gelişmiş yol bilgisayarına sahip model farklılığıda olabilir

bende kırmızı yanıyo

2012 safeline sarı yanıyor :S

benimki sarı yanıyor.

Benim ki sarı kırmızı yanmaz yansa yansa sarı lacivert yanar. *hilarious*
Şaka şaka biimki sarı yanıyor

Bende kırmızı

Oooooooo minik seni yeniden görmek ne şeref

Hergün görüyorsun zaten bıkmadınmı 😀😀😀

Benim ki sarı kırmızı yanmaz yansa yansa sarı lacivert yanar. *hilarious*
Şaka şaka biimki sarı yanıyor
SLM BAKİ BEY , BENİMKİ SİNYAL LAMBASI GİBİ YANIP YANIP SÖNÜYOR.SARI DİKKAT, KIRMIZI İSE TEHLİKE İMİŞ ONUN İÇİN KIRMIZIYA DÖNENE KADAR SARIYLA DEVAM. ONDAN SON RA ALLAH KERİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Allah tependen baksın mevlut baba alemsin ya

süper adam ya:korsan:

ben anlamadım bu işi bi servise sormak lazım, modele bağlamıştım 2005 öncesi kırmızı diye ama geçen sayfada koray bey 2011 d3 aracı olan kırmızı yandığını söylemiş?

Dostum bu trafik isığı değil ki takılma bu kadar sarı yandı az tehlike kırmızı yandı çok tehlike yok böyle birşey kardeşim Arıza lambası araçta bir sorun olduğunun göstergesidir kısacaı renk önemli değil işlev önemli😀

Dostum bu trafik isığı değil ki takılma bu kadar sarı yandı az tehlike kırmızı yandı çok tehlike yok böyle birşey kardeşim Arıza lambası araçta bir sorun olduğunun göstergesidir kısacaı renk önemli değil işlev önemli😀

*tup*😀

*tup**tup*

olsun vardır bi bildikleri servise sormak lazım. önemli olan işlev deyip geçersek paylaşımın bilginin ne anlamı kalır 🙂

Back