Modifiye YARDIMMM..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErSoY55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ErSoY55

Yeni Üye
S.Aleykum beyler ben daha yeniyim..

2004 model VIP doblom var ve ben buna modifiye cekmek istiyorum fakat biyerlerden akil almam gerekio.
On spor tampon+Arka spor tampon+spoiler+marspiyel lazim. Bunlar icin benim nekadar parayi gozden cikarmam lazim.
Ayrica araba komple boyancak fakat ne renk yakisir karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum... 😉

bu avatardaki araba ise senin araba rengini daha koyu ama parlak bir siyah yap,camlara koyu film,jantlara 16 oz ince kol jant salla!

d1 için sitede resimleri mevcut olan komple spor tampon var.parça konusunda e-parçacım isimli arkadaşımızın bölümünden yardım alabilirsin.

yanlara iste karlık istersen aleminyum basamak atabilirsin zevk meselesidir.ama ben olsam alçaltılmış yan basamaklar kullnırım ki bu gerçekten piskopata bağlar görüntüyü

arka tampon için ister ön tamponun takımı olan spor arka tampon istersen özel uzatma eki kullanabilirsin.ama tüm yapman gereken bu parçaları boya işinden önce hazır edip montajını yapman (jantlar hariç)
çünkü montaj bittiğinde tüm macun ve astarlar birlikte çekilir,tüm zımparalar beraber yapılır,tüm boya beraber atılır.böylece tam bir parça ve renk uyumu sağlanmış olur.

önlere mercekli angel farlar ve led şeritlerde çekildiğinde gözler sende kalacak!

valla aklım çıktı😀

çıkar tabi aga...ama maliyeti duyuncada keyfin kaçar.

300x2=600 tamponlar
300=yanbasamaklar
200=angel farlar
750=jantlar
450=lastikler
150=film
3000=boya
v.s v.s. v.s... minimum maliyet 5450 tl

😀 busefer daha aklım çıktı valla😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
😀 busefer daha aklım çıktı valla😀
😀 😀

adam 5500 diyo nasıl çıkmasın aklım kardeş yalanmı yav😀 üstüne bir okadar daha koyar d3 alırım:d

Back