MEVLÜT AMCANIN TRİGELİ HK;

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR, FREN USTASI ARKADAŞ FRENLERİ KONTROL ETTİKDEN SONRA TRİGER KAYIŞINI NE ZAMAN DEĞİŞTİRDİN DEDİ BENDE 2006 TEMMUZ AMA 29000 KM OLDU DEDİM. DÖRT SENEDE BİR KM DOLSADA DOLMASADA DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.BİLEN ARKADAŞLARDAN BİLGİ RICA EDİYORUM.60000 DE DEĞİŞTİĞİ ZAMAN TAKILANIN 80000 KM YAPACAĞI SÖYLENMİŞTİ. SLM MEVLÜT AMCA.

Normal yıl aralığı 5 tir. benim arabamın tirgeri ve tüm gergi rulmanlarını 5 yaşına girdiği için daha 60.000 km de iken BİRMOT değiştirdi. Kitapçıktada yazar 5 yılda yada 120.000 km de bir değişir diye.

aynen mevlüt amca 80,000 km doğruda 5 yılda o km dolmazsa yine de değişmesi lazım.sen bir an önce değiştir.

aynen mevlüt amca 80,000 km doğruda 5 yılda o km dolmazsa yine de değişmesi lazım.sen bir an önce değiştir.
SLM MEHMETCİĞİM.BU DÜLDÜLE YATTIĞI HALDE PARA HARCIYORUM. BAŞKA ÇAREDE YOK HER AN ELİNİN ALTINDA . BU İŞ BANA 1000 TL YE ÇIKACAK GİBİ.SAĞLIK OLSUN. SLM MEVLÜT AMCA.

yok be mevlüt amca naaptın. ben geçen hafta değiştirdim ön diskler, disk balataları değişti. kampanalara ayar yapıldı kdv dahil 280 tl verdim. içinde hidrolik takviyesi ve göbek furya değişim işçiliği de var.

ben 90000 km de iken değiştirdim araba 9yaşında iken bütün malzemeler lancia dan aldım 350 tl parça + 100 tl işçilik vermiştim

SLM MEHMETCİĞİM.BU DÜLDÜLE YATTIĞI HALDE PARA HARCIYORUM. BAŞKA ÇAREDE YOK HER AN ELİNİN ALTINDA . BU İŞ BANA 1000 TL YE ÇIKACAK GİBİ.SAĞLIK OLSUN. SLM MEVLÜT AMCA.

başka birşeyler yoksa o kadar kinlikle tutmaz mevlüt amca.

walla eski doblomda 190 bın km deydi ve degıstırmeden sattım sureklı goturdugum ustada gerek yok trigier atmadan muhakkak ses yapar ses yapmaya baslayınca degıstırırız bosuna masraf dıyıp duruyodu degıstırmeden 190 bınde sattım

walla eski doblomda 190 bın km deydi ve degıstırmeden sattım sureklı goturdugum ustada gerek yok trigier atmadan muhakkak ses yapar ses yapmaya baslayınca degıstırırız bosuna masraf dıyıp duruyodu degıstırmeden 190 bınde sattım

SENİN USTA ŞANSINI ÇOK zorlamış.ses yapmadan koparsa senin masrafının yarısını karşılayacakmıymış birde onu soruver bakalım.😀😀😀

SENİN USTA ŞANSINI ÇOK zorlamış.ses yapmadan koparsa senin masrafının yarısını karşılayacakmıymış birde onu soruver bakalım.😀😀😀
SLM MEHMETCİĞİM,FREN İŞİ OLMASAYDI VE FRENCİDE SORMASAYDI, MEVLÜT AMCANIN AKLINA GELMEZDİ BU TRİGER İŞİ ŞİMDİ MASRAFA GİRECEĞİZ GİBİ GELİYOR.SLM MEVLÜT AMCA.

😀😀😀

ben o işi iyi arastırdım zincirli trigierler kopmadan once muhakkak ses yaparmıs bizde ona guvenerek degıstırmedık 190 bınde canavar gıbıydı valla 🙂)

ben o işi iyi arastırdım zincirli trigierler kopmadan once muhakkak ses yaparmıs bizde ona guvenerek degıstırmedık 190 bınde canavar gıbıydı valla 🙂)

mevlüt amcanın ki zincir değil kayış.sıkıntı orada.ses vermez yani.ses verince tam verir.:|

yanlız kayıs kopsada ben sıkıntı cıkaracagını sanmıyorum mehmet abi kayıs sonuctaaa

Triger kayışı egzantrik miline hareket verir...
Egzantirikte subapları açıp kapatığından kopma olduğunda subaplar kafasına göre hareket eder...
Subaplar eğilir, Motor üst kapağına zarar verir kısaca motora büyük zararı olur.

başka bir siteden aldım yukarıdaki bilgiyi.iyi araştırmak lazım.200-300 tl için riske değmez .

karar mevlüt amcanın

bence büyük risk

SLM ARKADAŞLAR.KAÇ GÜNDÜR SİZLERİ MEŞGÜL ETTİM. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER,SONUÇ OLARAK ALLAH ÖMÜR VERİRSE 4 YIL DAHA KULLANMAM İÇİN AĞIR BAKIM YAPTIRMAYA KARA VERDİM GİBİ. LASTİKLER DAHİL 1500 TL GİBİ Bİ RAKAMI BULACAK.SAĞLIK OLSUN.SAĞOLUN. SLM MEVLÜT AMCA.

rahat rahat binersin hiç olmazsa mevlüt amca.

SLM ARKADAŞLAR, BU TRİĞER BENİ İYİCE GERDİ. GİDİP FRENCİYLE TAKIŞACAĞIM NERDEN SÖYLEDİN DİYE. TABİİ ŞAKADA. BUGÜN SERVİSE TLF. ETTİM DURUMU ÖZETLEDİM . 1000 TL ÇIKAR DEDİ. İÇİNDE NE VAR DEDİM. FİLTRELER YAĞ VE BUNA BENZER ŞEYLER SAYDI. BEN SİZİ ARARIM DEDİM KAPADIM.ADAM POLEN FİLTRESİNİ DE SAYDI.D1 DÜZ MOTOR 2001 DE POLEN FİLTRESİ VARMI?. SLM MEVLÜT AMCA.

Back