MEVLÜT AMCANIN DOĞUM GÜNÜ HK;

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
R N FİLİM  MEVLÜT 84  232.jpg
SLM ARKADAŞLAR, ŞAKA DEĞİL. YARIN, YANİ 1 NİSAN BENİM VE EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ.HATIRLAYIN DİYE YAZDIM.BİR SENEDİR BEKLİYORDUM BU GÜNÜ.KUTLAYACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN SONSUZ SEVGİLERİMİ İLETİYORUM. BENDEN HATIRLATMAK, SİZDENDE HATIRLAMAK. SLM MEVLÜT AMCA.

Tesadüfe bakın eşiniz ve sizin doğum günlerinin aynı olması büyük rastlantı
şimdiden sizin ve eşinizin doğum günü kutlu olsun mevlüt amca

@www.akdenizelektronik.org
SLM SALİHCİĞİM.SAĞOL. ARAMIZDA YAŞ FARKI VAR AMA DOĞUM GÜNÜMÜZ AYNI. EKONOMİK KUTLAMA OLUYOR. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlüt amcam mutlu yıllara eşinle beraber inşallah ilk ben kutluyayım dedim 🙂

Mevlüt emmi doğum günün kutlu olsun allah sağlık ve mutluluk versin yeni yaşında

nice senelere hep beraber Mevlüt amca...

Gönüllerdesin..

Mevlüt emmi dogum gunun kutlu olsun sen ve esinin nice mutlu hayirli senelere

Mevlüt amca senin ve eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı ve mutlu nice seneler diler ellerinizden öperim

Kocaeli'nin gurur kaynağı mevlüt amca dogum günün en içten dileklerimle kutluyorum

MEVLÜT EMMİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ALLAH HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER NASİB ETSİN,ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA,TORUNLARINLA MESUD BAHTİYAR OLASIN.

Mevlüt amca senin ve eşinin doğum gününü kutlarım huzurlu -mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.

mutlu yıllar mevlüt amca.

Mevlüt emmi doğum günün kutlu olsun Allah sağlık ve mutluluk versin eşinizle nice mutlu sağlıklı yaşlara

sen unutsan yenge unutmaz.yenge unutsa sen unutmazsın.ikinizde unutsanız sıkıntı olmaz.🙂🙂🙂

Nice hayırlı senelere mevlüt amca.

Şaka Gibi çok güzel 🙂 Doğum gününüzü kutlar size ve ailenize sağlık huzur diliyorum Eşinizle daha nice mutlu yaşlara...

Siz ve değerli eşinizin,
Doğum gününüz kutlu olsun
Allah sevdiklerinizle sağlıklı uzun ömürler versin
Mevlüt Amca

daha nice mutlu yıllara mevlüt amca

Back