MEVLÜT AMCANIN DOBLO KAÇ KM HIZA ULAŞIR?

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR. DÜLDÜL 63 BEYGİR,4500 DEVİR, 1910 CC DÜZ MOTOR.KİTABINDA MAX HIZ 141 KM/SAAT YAZAR. ULAŞTIĞIM RAKAM 136 KM/SAAT 12 SENENİN ÖZETİ BU Bİ ŞİKAYETİM YOKDA 160,170 YAPAN ARKADAŞLAR VAR.BU KM YE MOTOR FALAN YAPTIRDIKTAN SONRAMI YOKSA ORİJİNAL DURUMDAYKENMİ YAPIYOR.ÜYELERİMİZ İÇİN DE BENİM SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARMI. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlüt amca 1.9 kullanmadım ama bence senin hız normal gibi görünüyor. Zaten fabrikanın söylediği hız ile bire bir tutacağını sanmıyorum. Senin düldülün Maaşallahı var nazar deymesin tertemiz. Saygılar. 🙂

mevlüt amca hız normal 10-15 km fark edebilir hani benim km de orjinal 180.000 motor da yapmadım sende bır kac zorlamadan sonra yapabilirsin ama ne gerek var ha 136 km , ha 160 km sonucta hıc bırımızde yolda o kadar basamayız yapacagımız max hız 100 km 🙂

yalnız bu katalog hızları gps ölçümleridir muhtemelen. kadran değerleri gps değerlerinden az olur.

avrupa değerlerine göre, gerçekte 100 km hızda ilerleyen bir aracın kadranı en fazla 114 km hızda olabilir.

mesela benim aracımın kadranı 100ü gösterirken gps 91 km yi gösteriyor.

benim motor yapılmamıştı mevlüt amca. 170 km 5 yetişkin bagaj full ve kırsal motorin idi.😀

SLM ARKADAŞLAR, AMACIM SÜRAT DEĞİL. AMA BU KADAR FARKDA Bİ GARİPLİK VAR.TEŞEKKÜRLER. SLM MEVLÜT AMCA.

mevlüt amca tamamen aracı nasıl kullandığına bağlı. sen eğer aldığından beri hep sakin kullanıyosan yaptığın son hız normal. aracı biraz yüksek devirlere uzatarak kullanıyosan o zaman bu hız az. ben de 160 yapıyodum. motor yapıldıktan sonra daha az bir zorlanmayla çıktım 170e.

SLM ARKADAŞLAR, 180 KM YAPANA KADAR MOTORU ZORLAYACAĞIM. YAPAR,YAPAR YAPMAZSA. BEN NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM. MERAK ETTİNİZ DİMİ CEVABI BİKAÇ GÜN SONRA VERECEĞİM.SLM MEVLÜT AMCA*clap**clap**clap*

piston aşşaaa inmesin :korsan:

hiç bir şey olmaz motora.ama sen dikkat et mevlüt amca.sana bir şey olmasın.sen lazımsın bize.

mevlüt amca senin düldül kaç seneden sonra şaşıracak benim sahibe noluyor bunca seneden sonra gaza geldi diye *kop**kop**kop*

mevlüt amca senin düldül kaç seneden sonra şaşıracak benim sahibe noluyor bunca seneden sonra gaza geldi diye *kop**kop**kop*

aynen ve at sahibine göre kişnermiş.😀😀😀

mevlüt amca şaşırt o dobloyu ya da o seni şaşırtsın.:korsan::korsan::korsan:

Mevlüt amca turbosuz araçla 180 için epey bi zorlaman lazım. Tabi bide bu hızı yapmayı pistte denemediğini tahmin ediyorum. Başına bi iş gelmesin. Allah esirgesin.

mevlüt amca 150 yapsa arabası 180 yaptım sanacak zaten. onun derdi 180 değil.araç 135 i geçmiyor.

benim araçta en son denediğimde düz yolda gazı paspasa yapıştırdım ama 120yi geçmedi

ismail bi yanlışlık olmasın bakım yaptırmıyomuydun sen? hem düz yol hem 120 yi geçmicek? ben en fazla 170 gördüm mesela dahada gitmedi.

evet bir sorun olduğu açıktı, çünkü daha önce 140 km ye kadar çıkmıştı daha da gidiyordu ama ogün nedense 120yi geçemedi.

Back