MEVLÜT AMCA HANGİ TELEFONU ALSIN?

MEVKU946

Onursal Kocaeli Yöneticisi
Adı
MEVLÜT KÜÇÜKTİFTİK
Modeli
Renk
GÜNBATIMI
SLM ARKADAŞLAR. YAŞI 70 E DAYADIK.KUTLAMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
SIKINTI KARARSIZLIK. KULLANDIĞIM TELEFON 11 SENELİK.ALACAĞIMINDA Bİ KAÇ SENE DAYANMASINI İSTİYORUM.
ARAŞTIRDIĞIM TELEFONLAR:
1- LG L70+
2-SONY XPERİA SP
3-SONY XPERİA M2
4- SONY XPERİA M2 AQUA
HANGİSİ DAHA İYİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN YARDIM RİCA EDİYORUM. S LM MEVLÜT AMCA.

Mevlit emmi Sony xperia derim ben.

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. SAĞOL EKRANLARI 4.5 İNÇ 4 6 İNÇ VE 4 8 İNÇ AJANDA GİBİ GÖRÜNÜYORLAR 70 YAŞ İÇİN UYGUN OLURMU DİYE ÇELİŞKİDEYİM. KULLANDIĞIM TELEFON İKİ KİBRİT KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlit emmi ben 5 inç aldim iyi oluyor.

Gecen ay kardeşime hauwei ascend g7 aldım. 5.5 inç ekran boyutu var. 1 aydır kullaniyo. Üniversite öğrencisi kendisi. Memnun musun diye soruyorum abi çatır çatır bu telefon yaw diyo keşke daha önce aglansaymışım sana diyo 🙂 ona da bi bak derim mevlut amca.

@m_ates27
SLM . MUSTAFACIĞIM. İYİ GÜNLERDE KULLAN.ASLINDA NİYETİM PEK YOKTU FAKAT BU MOBİL İNTERNET ÇIKINCA, HERKES DIŞARDA GEZERKEN BEN SİTEYE MAHKUM OLDUM.ORDAN NİYETLENDİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Benin gözler gldlyor geniş ekran iyi oluyor .

@Fethi KORKUT
SLM FETHİCİM.SAĞOL ASLINDA BÜYÜKDEN ZARAR GELMEZDE YAŞ YETMİŞE DAYANINCA TOPLUMA KARŞI ÇEKİNCE OLUŞUYOR. ONU Bİ KIRABİLSEM. SLM MEVLÜT AMCA.

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. BENİM GÖZLERDE ŞEKERDEN DOLAYI GİDİK.MESAJLARI BİLE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM. ÇOCUKLARDA 5 İNÇ LİK OLSUN DİYORLAR.Bİ ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞACAĞIM. YA Bİ NUMARA DAHA ALIP İKİ TELEFON TAŞIYACAĞIZ YADA YAŞI MAŞI TAKMAYACAĞIZ.. SLM MEVLÜT AMCA.

iPhone 5s var gayet memnunum ve arayüzü çok basit öneririm 👍

@MEVKU946
Boşver milletin ne dediğini sen mevlut amca. Nasildi o laf Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir. Sen hayatini kolaylaştırmaya bak.

SLM ARKADAŞLAR. CUMARTESİ AKŞAMINDA İŞLEM TAMAM OLCAK. O ZAMANA KADAR GELEN ÖNERİLERİ DEĞERLENDİRİP Bİ KARAR VERECEĞİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlüt amca SONY XPERİA SP kullanan arkadaşım oldukça memnun olduğunu söylüyor

Mevlüt amca neden çekinesin ki önemli olan senin rahatlığın ve konforun

Samsung tavsiye ederim.

@volkan guney
SLM VOLKANCIĞIM. İNSAN YAŞLANINCA HASSASLAŞIYOR.SLM MEVLÜT AMCA.

@fingerbowl
SLM LEVENTCİĞİM. SONY E DOĞRU KAYICAĞIMDA FİYAT YÜKSELİYOR. SAĞOL MEVLÜT AMCA.

@mesut170
SLM MESUTCUĞUM, BİZİM EVDE REKABET VAR. OĞLAN GALATASARAYLI,BEN FENERLİ TORUN BEŞİKTAŞLI. OĞLANIN TELEFONU SAMSUNG.ONUN İÇİN SAMSUNGU DÜŞÜNMÜYORUM. KALİTESİNDEN FALAN DEĞİL.TAMAMEN İNAT.BİDE BENİM ALETLERİN TAMAMINA YAKINI SONYÇ İLGİLENDİĞİN İÇİN SAĞOL. SLM MEVLÜT AMCA.

sony sp iyidir mevlüt amca, yazıları menüde büyütme seçeneği var zaten androidde okumakta sıkıntı çekeceğini sanmam ekranı da ortalama büyüklükte..
kendim 6 inç telefon kullanıyorum tabi orası ayrı 🙂

Back