MEVLÜT AMCA Bİ AKIL VER!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RAPTOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RAPTOR

Fenomen Üye
Modeli
Renk
Beyaz
MEVLÜT AMCA BENİM ARABAYA KARBON TEMİZLEME YAPTIRDIM.TEMİZLİKTEN SONRA POMPA GERİ DÖNÜŞÜNÜN ÇIKIŞINDAKİ BRAKETTEN SIZINTI BAŞLADI.(KARBON TEMİZLEME İÇİN POMPA GERİ DÖNÜŞÜNE TEMİZLEME MAKİNESİNİN GİRİŞLERİ BAĞLANIYOR)BRAKETİN İÇİNDEKİ İKİ ORİNGİ DEĞİŞTİK SIZINTI BÜYÜK ÖLÇÜDE KESİLDİ AMA HALA SIZINTI VAR.BİZE Bİ AKIL VER NE YAPALIM?

POMPA ÇIKIŞINI KOMPLE DEĞİŞMEKTEN SÖZ EDİLİYOR.PARÇA PAHALI DEĞİL TOPU TOPU 30 LİRA AMA YOK BU GAYBANA!BENDE YOLA ÇIKACAM.BU SIZINTIYI DERHAL KESMEM LAZIM BANA YARDIM!

MEVLÜT AMCA BENİM ARABAYA KARBON TEMİZLEME YAPTIRDIM.TEMİZLİKTEN SONRA POMPA GERİ DÖNÜŞÜNÜN ÇIKIŞINDAKİ BRAKETTEN SIZINTI BAŞLADI.(KARBON TEMİZLEME İÇİN POMPA GERİ DÖNÜŞÜNE TEMİZLEME MAKİNESİNİN GİRİŞLERİ BAĞLANIYOR)BRAKETİN İÇİNDEKİ İKİ ORİNGİ DEĞİŞTİK SIZINTI BÜYÜK ÖLÇÜDE KESİLDİ AMA HALA SIZINTI VAR.BİZE Bİ AKIL VER NE YAPALIM?

POMPA ÇIKIŞINI KOMPLE DEĞİŞMEKTEN SÖZ EDİLİYOR.PARÇA PAHALI DEĞİL TOPU TOPU 30 LİRA AMA YOK BU GAYBANA!BENDE YOLA ÇIKACAM.BU SIZINTIYI DERHAL KESMEM LAZIM BANA YARDIM!

ustam ciddimisin yoksa. mevlut babaya 1 nisan şakası mı yapıyorsun...

herhalde 1 nisan şakası bu

yok abi harbi ciddiyim...mevlüt babadan iyi oring toplayacak adam bulamam!

abi pompanın kafadaki tahliye borusunuda üzerinde bulunduran parça varya...o parçanın kafada bi braket var.o braket ne bok yiyosa yiyor.oringleri değişince düzeldi biraz ama hala ince ince sızdırıyor.olmadı kesemedim sızıntıyı.çok incede olsa bi sızıntı kaldı.arabayı duvara vurasım geliyor!

yarın merkez organize sanayisini bir bir dolanıp o parçayı bulacam.a.q. ne parçaymış arkadaş.bosch pompanın parçası bosch servisinde bile yoksa,bu parçayı ben bile bulamıyorsam,kullanıcı ne yapsın ?

şakabu şaka heralde 🙂

yarın yola çıkacaktım bu yüzden erteledim.la kafayı kırıyorum komple pompayı değişecem.kıyacam 2200 liraya...bi akıl verin bırakın tashac geçmeyi..

şaka veya ciddi...biz ciddi olarak cevap verelim....ustam braket derken oringe basarak hortumun ucunu sıkıştıran segman dan mı bahsediyorsun....braket sabit olan stabilite parçasıdır... yada ben başka bir yerden bahsediyorum.....neyse bu iki sebepten olur bir oringin oturdugu yerde pislik vardır veya oring çapı incedir tam priz etmiyordur...yada boruucunu ve oringi sabitleyen segman tam sıkıştirma yapmıyordur......hemen iyi bir nalburdan best sıvı teflon alıyorsun yaa markası önemlı değil best olur loik oil olur. segmanı çekip oraya ince bir çizgı cekip. hortumu yerine takıp segmanı takıyorsun. 10 dakika sonra veleddalin amin olay bitiyor ve. rahat ediyorsun kolay gele...

sıvı teflonun. tamamen izole süresi 10 dakika ücreti 12 tl. sorunu çözmenin hazzına paha biçilmez....*hehe*

şaka veya ciddi...biz ciddi olarak cevap verelim....ustam braket derken oringe basarak hortumun ucunu sıkıştıran segman dan mı bahsediyorsun....braket sabit olan stabilite parçasıdır... yada ben başka bir yerden bahsediyorum.....neyse bu iki sebepten olur bir oringin oturdugu yerde pislik vardır veya oring çapı incedir tam priz etmiyordur...yada boruucunu ve oringi sabitleyen segman tam sıkıştirma yapmıyordur......hemen iyi bir nalburdan best sıvı teflon alıyorsun yaa markası önemlı değil best olur loik oil olur. segmanı çekip oraya ince bir çizgı cekip. hortumu yerine takıp segmanı takıyorsun. 10 dakika sonra veleddalin amin olay bitiyor ve. rahat ediyorsun kolay gele...

*clap2*

*clap2**clap2*

SLM RAPTOR ARKADAŞ. KELİN MELHEMİ OLSA BAŞINA SÜRER DERLER. AMA ORİNG İŞİ BENİ İKİ YIDIR UĞRAŞTIRDI. Bİ BOY KALIN ORİNG LE DENERSEN BELKİ SIZINTI DİZELİR. BİRAZ ZORLANIRSIN . İKİNCİ YOL ALBİ BENZİN HORTUMU TAK BEN FİLTRE İLE POMPA ARASINI ÖYLE BAĞLADIM. SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

abi yeri doğru anlamışsın.braketide doğru tespit etmişsin.fikirde süpermiş.benim bu meretten haberim yoktu.iyi fikirmiş.

yanlız abi bunun yapışma özelliği varsa topu atarız.tekrar sökmek istediğimizde sökemezsek ne olacak?

abi yeri doğru anlamışsın.braketide doğru tespit etmişsin.fikirde süpermiş.benim bu meretten haberim yoktu.iyi fikirmiş.

yanlız abi bunun yapışma özelliği varsa topu atarız.tekrar sökmek istediğimizde sökemezsek ne olacak?

kardeşim ben ve bütün tesisatçılar artık bunu kullanıyor.....ben kombi montajı yaparken dışli borulara bak buraya dikkat sadece bir dişe sürüyorum......parçayı sıkıyorum....sızdırmazlık mükemmel. internette best sıvı conta diye ara..,sökerkende bir kere sağa ceya sola çıtlatıyorsun ondan sonra sök al kardeşim...

bide oringler braketin içinde...abi ben bunu tasarlayanın taa a.q.!

kardeşim ben ve bütün tesisatçılar artık bunu kullanıyor.....ben kombi montajı yaparken dışli borulara bak buraya dikkat sadece bir dişe sürüyorum......parçayı sıkıyorum....sızdırmazlık mükemmel. internette best sıvı conta diye ara..,sökerkende bir kere sağa ceya sola çıtlatıyorsun ondan sonra sök al kardeşim...

abi buldum dediğini...160 bar basıncı kaldırırmı diye soracaktım 50 cm e kadar borularda 700 bar kaldırıyor...ohaa!
neyse sorun halloldu sanırım.yarın parçanın orijinalini bulamazsam sıvı teflonu kaptırıp geçiyoruz!

eyvallah abim sağol!

sen dediğim gibi yap asla sıkıntı olmaz kardeşim...

Ya boşuna efsane olunmaz.. Mevlüt amca her girdiğinde Kaç MB gitti bakıyormusun gerçekten... Süpersin ya...*clap2*

Vayyyyyyyy Mevlut baba ( EFSANE )geri dönmüş

mevlüt amca hoşgeldin *clap*

mevlüt amca hoşgeldin *clap*
SLM OĞUZCUĞUM.BAKİ BEYDEN FIRÇAYI YİYİNCE, İSTERSEN DÖNME. SLM MEVLÜT AMCA.

Back