Mazot

irfan61

Azimli Üye
Aracım Yok
Adı
irfan artan
Kan Grubu
0 -
Aracınız
Aracım Yok
İyi akşamlar 250 km önce depodaki mazot pompasını rolesi yanmıştı bende role ve pompayı değiştirdim ancak bu gün yine aynı arızayı verdi mazot gelmiyor daha önce başına gelen varmı

Elektirksel olabilir sensörün kablolarına falan baktırın ıslandığında sıkıntı çıkarabilir parçalar yeni neticede

Benimde depo mazot pompası arıza yapmıştı. Düzgün mazot basmıyordu araç ikide bir stop ediyordu. Pompayı değiştirdim yine aynı sorun devam etti. Hatta yolda kaldım. Yapan Elektrikçiyi çağırdım hava alma vs. türlü şeyler yaptı olmadı. Bir mekanikçi usta arkadaşını arayıp fikir aldı ve yakıt filtresini değiştirdi. Sonrasında problemden kurtuldum. Bas bırak yapan pompa mazot filtresini şişirip, mazot geçişini engelliyormuş, onu da bu tecrübe ile öğrendik. Sizinde Yakıt filtresini değiştirerek denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim benim mazot filtresi yeni daha 1000km falan yaptım benim motorun üzerindeki sigorta panelindeki roleyi ve yerini yakmış elektirikci komple paneli değişmek 30.40.bin civarı çıkar gerek yok dedi yeni bir role yuvası yapıp panelin yanı monte edecem sorunu kökten çözcez dedi

Back