Mazot Filitresinden mazot taşıyor!

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

anlatsana

Azimli Üye
Sevgili Doblo severler benim 2008 model 1.3 multijet bir doblom var. 70.000 yağ değişimi geldi. Daha önceki yağ değişimlerinde mazot filtresinden bir miktar zaman zaman taştığı oldu en son yağ değişiminde orjinal filitre ufi taktılar eh işte biraz daha iyi gibiydi.mazot filitresinin kabını değiştireyim dedim 350 t den fazla denildi. Şimdi bu yağ değişiminde mazot filtresini değiştirmesem sorun olurmu ?
Sizlerin araçların da mazot sızdırma olayı var mı bu konularda bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize şimdiden tşk ediyorum.Sağlıcakla kalın

aynı sorun bendede oldu sonuna kadar sıktım kesti ama dikkat et çatlatma ben üst kapagın yedegini çıkma aldım her yag degişiminde filitreyi degiştirmen gerekmiyor mazotun temizse sorun olmaz sanırım

benim araçtada oluyor ama o kadar fazla değil her araçtada olduğunu tahmin ediyorum az da olsa oluyor yani yalnız çok iyi sıkılması lazım çok iyi sıkıldığı taktirde bir sorun teşkil etmez

aynı sorun bendede oldu sonuna kadar sıktım kesti ama dikkat et çatlatma ben üst kapagın yedegini çıkma aldım her yag degişiminde filitreyi degiştirmen gerekmiyor mazotun temizse sorun olmaz sanırım

her yağ değişiminde filitreyide değiştrimeniz gerekir

geçmiş olsun.

bende de aynı sorun var...ne ettiysem sızmayı durduramadım mazot filitresinden

lütfen kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız

Bendede yapıyodu düzelttiriym diye gittim ustam şişmiş bu filtre nasıl gidiyo bu araba dedi ve değiştirdi iyice sıktı ve şimdi bir gram akma yok ve çekiş müthiş değişti.

geçmiş olsun.

en kısa zamanda bende değiştirticem..inşallah düzelir...

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

geçmiş olsun.

filitreyi değiştirdim düzeldi..mazot sızdırmasının asıl nedeni kendi tecrübem kapağın tam olarak yerine yerleştirlimemesi...çünkü yeni filitre takılınca yine sızdırdı dedim sök bidaha tak kapağı o gün bugündür en ufak bi sızma yok..saygılarımla

geç de olsa sorun kalkmış ortadan. tekrar geçmiş olsun.

[fpnotice=info]konu sonuca ulaştığından tarafımdan kilitlenmiştir

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back