Marş basmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çetsan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çetsan

Yeni Üye
Doblo
Adı
Aşi
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba 2012 1.6 doblo dün hiç düşünmeden motora su tuttum yıkamadan sonra çalıştı 2-3 km gittim yakıt almak için durdum marş hiç basmıyor tık yok elektrik var vurdurdum çalıştı devir 2500 yukarı çıkmadı sabah tekrar iterek çalıştı yolda kızdırma bujisi arıza verdi sonra ABS fren arızası verdi işyerine geldim aküyü söktüm bekledim belki düzelir diye hale marşta tık yok ne olmuş olabilir

Şarjı kesmiş diot falan yanmıştır dinomoyu söktürücen ustayla sana hayırlı fantaziler dilerim o şarj dinamoyu oraya koyan mühendis arkadaşın kulakları çok çınlar 🤣

teşekkürler cevap için şase kablosu kopmak üzereymiş şase az alıyormuş yolda tamirciye giderken komple koptu yolda kaldı.

Şarjı kesmiş diot falan yanmıştır dinomoyu söktürücen ustayla sana hayırlı fantaziler dilerim o şarj dinamoyu oraya koyan mühendis arkadaşın kulakları çok çınlar 🤣
1.9 JTD NİN kinden beter yerde mi? Ben her söktürdugumde lifte kaldırıyor Tamirci söküyor, elektrikçi alıp tamir ediyor sonra yine tamirciye gidiyor monte ediliyor. Muhtemelen kufurlesiliuordur bolca

O yine normal yerde 1.6 egea da neler duydu bu kulaklar

Valla çok yeri su almış olabilir, çoğu arızayı da zamanla verir su hemen de zarar vermiyor öyle. Dikkatli olmak lazım.

Back