Marş basıyor ama araç çalışmıyor

KocaAdam57

Yeni Üye
Doblo
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2010
iyi günler. 2010 d3 doblo premiom var. Araç arada bir anahtarı çevirince marş alıyor ancak çalışmıyor. 4 5 sefer denedikten sonra çalışıyor. Genelde hiç yapmıyor bu sorunu. herhangi bir arıza ışığı da yanmıyor. Kışın nadiren yaptığı için de çok dikkate almamıştım soğuk bujiler ateşlemiyor diye. ama son bir haftada yaz olmasına rağmen 2 kere yaptı. servise götürmeyi düşünüyorum. bu sorunla karşılaşan oldu mu.

iyi günler. 2010 d3 doblo premiom var. Araç arada bir anahtarı çevirince marş alıyor ancak çalışmıyor. 4 5 sefer denedikten sonra çalışıyor. Genelde hiç yapmıyor bu sorunu. herhangi bir arıza ışığı da yanmıyor. Kışın nadiren yaptığı için de çok dikkate almamıştım soğuk bujiler ateşlemiyor diye. ama son bir haftada yaz olmasına rağmen 2 kere yaptı. servise götürmeyi düşünüyorum. bu sorunla karşılaşan oldu mu.
Pompanız ile alakalı bir durum olabilir kontrol ettirin

Kuzdırma bujilerinde sıkıntı olabilir.

Yedek anahtar varsa onunla deneyin

arkadas 2003 model 1.9 duz motor doblo var bizde.bizde bu arizayi yasiyoruz,eskisehir de uzman pompa varmis oraya yönlendirdiler.bilemiyorum.yardimci olabilecek varsa cok sevinirim....yaz kis calismada zorluk yasiyoruz,atesleme sistemlerine bakildi,0252 ariza kodu varmis eskisehir uzman pompa yapar dediler ...

Sorun çözüldü mü acaba aynı sorun bendede oldu bir haftadır ,arıza bulundu mu

Back