SonYolcu
Onursal Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Ağustos 2016
- Adı
- Kahramankent
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Urban
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2014
- Renk
- Beyaz
Alman,Fransız vs. bir firma boş yere yazmaz 2 yıl/40 bin km değişim periyodunu. Denemiştir test etmiştir.Sormak istediğim bu yağı liqui moly aktif olarak kullanan var mı?Yağ firmalarından gelen önermeler genel bir tavsiyeden ibarettir, yağ değişim periyodu her motor için ayrıdır ve kitapçıkta yazan aralıkta değiştirilmelidir 🙂 Liqui Moly, Motul, Valvoline alabileceğiniz en kaliteli yağ markalarıdır.
Ben kullanıyorum kardeşim memnunum.Yanlız bir tavsiye bir yılı geçirme motor ömrü açısından sağlıklı olan bu diye düşünüyorum.Fiyat olarak biraz pahalı ama kalite olarak üstün diyebilirim.Alman,Fransız vs. bir firma boş yere yazmaz 2 yıl/40 bin km değişim periyodunu. Denemiştir test etmiştir.Sormak istediğim bu yağı liqui moly aktif olarak kullanan var mı?
Yetkili serviste değiştirdim yağını 1340 TL ödedim risk almamak için.Ben kullanıyorum kardeşim memnunum.Yanlız bir tavsiye bir yılı geçirme motor ömrü açısından sağlıklı olan bu diye düşünüyorum.Fiyat olarak biraz pahalı ama kalite olarak üstün diyebilirim.