Anil3510
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 21 Eylül 2023
- Adı
- Anıl
- Kan Grubu
- AB RH -
- Meslek
- Asker
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2010
- Renk
- Kahverengi
1.6 mı 1.3 mü . dobloyla kıyaslayınca farkları çok mu . ben menunum doblodan ama hususiye de geçmek istiyorum bi yandan hemde km düşürüp2014 Lounge paket 118.000 km hatasız boyasız. 580.000 TL ye aldık.
Linea mı doblomu diye sorarsanız,doblo derim. Linea çok fazla motor sesini alıyormuş içeri ciddi anlamda rahatsız edici biz birde en dolu paket olan lounge paketi almamıza ragmen. Her yıl vizeyle ugrasmıyayım diyorsanız tercih edilebilir ama konfor genis kabin hacmi derseniz doblo. Yakıta gelince ikiside aynı yakıyor ben fark göremedim.1.6 mı 1.3 mü . dobloyla kıyaslayınca farkları çok mu . ben menunum doblodan ama hususiye de geçmek istiyorum bi yandan hemde km düşürüp
line 7lt lere çıkıyor mu ciddi ?? ben doblodan razıyımda şimdi genç adamız ortam felan oluyo o yüzden birazda dönmek istiyorum ama kararsızım 😀Linea mı doblomu diye sorarsanız,doblo derim. Linea çok fazla motor sesini alıyormuş içeri ciddi anlamda rahatsız edici biz birde en dolu paket olan lounge paketi almamıza ragmen. Her yıl vizeyle ugrasmıyayım diyorsanız tercih edilebilir ama konfor genis kabin hacmi derseniz doblo. Yakıta gelince ikiside aynı yakıyor ben fark göremedim.
Linea da yaşlı işi aslında pek beklentin olmasın 😂 Yakıyor hocam sehir ici guzel yakiyor pek bir fark yok biz km düşük ve bos egea alacagimiza dolu linea alalim diye tercih ettik yoksa ayni segment araclarline 7lt lere çıkıyor mu ciddi ?? ben doblodan razıyımda şimdi genç adamız ortam felan oluyo o yüzden birazda dönmek istiyorum ama kararsızım 😀
clio 3 e döncez o zaman bu bütçelerle 😀 ama bazen dönüp bakıyorum dobloya binada cherry ler felan var benim doblo bir başka gözüküyo bana be 😀 psikolojik galiba 😀 .dLinea da yaşlı işi aslında pek beklentin olmasın 😂 Yakıyor hocam sehir ici guzel yakiyor pek bir fark yok biz km düşük ve bos egea alacagimiza dolu linea alalim diye tercih ettik yoksa ayni segment araclar