Doblo Lastik?

Beg6181

Azimli Üye
Doblo
Adı
Bilal ensar güner
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Merhabalar 2011 orta kasa doblo kullanıyorum . 185/65/15 lastik Ebadı var hangi kışlık ve yazlık lastiği önerirsiniz
Teşekkürler

Continental Michelin

Kışlıkta Nokian iyidir yazlık için birçok marka var etiket değerlerine göre karar verin. Ben en son almanya üretimli goodyear lastik aldım.

Teşekkürler

Lastik deneyim ve kişisel kullanımla olan birşey değişebiliyor marka var bir modelini kullanıyorsun performans alamıyorsun diğerini kullanıyorsun performans veriyor.Bana da sorarsanız yazlık kışlık 2 lastik takımım var Petlas memnunmusun derseniz memnunum yolda bırakmadı önceki aldıklarımda Petlastı.Bu kişiden kişiye değişebilir kullanım şartları bunu etkiler mesela benim yol şartlarında michelin kullanmam çabuk bitmişti ,petlas yazlık lastiğini karışık yol şartlarında yayla yollarıda çok denedim ,köyde arazi yolunda 35-40 bin yapıyor.Kışlık lastiğini 2017 senesinde aldım fazla kullanmadığım için halen %80 aranında iyi durumda karda performansı iyi. Bu tecrübelerim başka arkadaşlarda kendi tecrübesinden aktarır.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler

Merhaba,
Bende de senin aracının 2012 olanı var, ben Ankara da yaşıyorum, kışın çok kullanmadığım ve yıllık ortalama 10.000 km yapıyorum. En çok yolu yazları yaparım. Sıfır aldığımızda üzerinde Brigstone vardı, 4 yıl kullandım. Şu anda da Michelin Crossclimete var üzerinde bu lastikte alalı 4 sene oldu ve hala kullanıyorum, dişlerinde dahi aşırı bir aşınma olmadı. Biraz pahalı ama Brigstone ya da Michelin öneririm.

Back