lastik hava basma aleti

mustafa060606

Daimi Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
arkadaşlar sabah bi indimki sağ ön lastik havaı baya inmiş hemen gittim opette hava bastım
bu gibi durumlar için önereceğiniz arabada taşıyabileceğimiz lastiğe hava basma aleti var mı ??

Taşınabilir hava komprasörleri revaçta. Kullandım güzel, iş görüyor. Dahili bataryası var. Şarj et araçta dursun. Bunların bir de akü takviye yapanı var o daha güzel. bu çakmaklık şarjlı komprasörler eskide kaldı. Hiç girmeyin. almışken güzel yeni bir cihaz alın.

örnek :

(link)

(link)

Tercih sizindir ama bende batarya olan yerine çakmaklık olanı tercih etmenizi öneririm. Bosch bataryalı aldım 4 lastik dengelemeye gücü yetmedi, iade ettim. Araçta lazım olduğu sırada gücü düşmüş şarz isteyen cihazı araçta taşımak anlamlı gelmiyor. En fazla 4-5 sene sonra bataryanın ömrüde bitecek ve batarya değişimi isteyecek. Bosch yerine Michelin MC12266 aldım çok yer kaplamıyor. Kriko gözünde tutuyorum.

👍 bende ucuz iken çakmaklıktan çalışan almıştım. PSİ biraz yüksek almakta fayda var.Memnunum biraz sürüyor hava basması fakat arabadaolması güven verici.

osram marka lastik şişirme aleti de var. Tavsiye ederim

Back