Lancia Devirdaim Aldım?

erenbal04

Azimli Üye
Doblo
Adı
eren
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar doblo için lancia devirdaim aldım opar kutusundan çıktı.
Fakat pervaneleri yan sanayilerin çoğunda metalken, bunun pervaneleri sert plastik dışı kaplamalı.
Sizce bir sorun olur mu? Fabrikasyon ürün dedi satıcı.

WhatsApp Görsel 2025-02-04 saat 14.52.13_13a1e0da.webp

Bişey olmaz artık mika plastik

Bişey olmaz artık mika plastik
Hocam mika değil bu, lancia orijinal yedek parça.
Bazıları metal çarklı , ama her birinin artısı eksisi vardır sanırım
Grafa, SKF markasına göre 2 kat daha pahalı.

Hocam mika değil bu, lancia orijinal yedek parça.
Bazıları metal çarklı , ama her birinin artısı eksisi vardır sanırım
Aldığın parçanın kanatlarından bahsediyorum

Yedek parça konusunda titizim biraz danışmak istedim. Kısa sürede sorun açmasın yeterli🙂
Teşekkür ederim.

Modellere göre mika kanat alüminyum kanat oluyo fabrika neyi ön görüyosa o çıkıyor bahtına illa alüminyum kanatlı istiyor isen onuda alabiliyorsun.tabikide her parçanın kendine özel kullanım koşulları şartları var.
Kafan karışmasın bu aldığın işini görür.
Mercedes Benz Maybach kullanmıyon sonuçta.

Bazı ustalar metal kanatlı al, plastik olanlar 20-30 bin km de kırılıyor deyince kafam karıştı açıkcası.
Orijinal üründeki bu kanatlar sağlamdır sanırım.

Bazı ustalar metal kanatlı al, plastik olanlar 20-30 bin km de kırılıyor deyince kafam karıştı açıkcası.
Orijinal üründeki bu kanatlar sağlamdır sanırım.
Alüminyum kanatlarda dökülüyor ona kalırsa antifrize fazla dayanamıyo

Şuan üzerinde bulunan parça yetkili serviste takılmıştı 80bin km oldu, bakalım hangi marka çıkacak içinden. Alüminyum kanatmı yoksa plastikmi çıkacak merak ediyorum

Bende imzamdaki araç var 260 binde devir daim değişti orjinali böyle plastikti devirdaim contası terletmeye başladığı için değiştim yoksa devir daimde pas bile yoktu şu gördüğünüz plastik çarklarında bile yoktu. Aracının antifirizini eksik etmeyin düzenli değişin hiç bir şey olmaz emin olun.Antifiriz olmazsa metal kanatlar şu gördüğünüz plastikten daha çabuk aşınır

Cevabınız için teşekkür ederim, fabrikada plastik kullanıyormuş sizin yazdıgınıza ve araştırmama göre. Metal kanatların paslanması, daha ağır olduğu için kısa sürede rulman bozması gibi dez avantajları da varmış.

Cevabınız için teşekkür ederim, fabrikada plastik kullanıyormuş sizin yazdıgınıza ve araştırmama göre. Metal kanatların paslanması, daha ağır olduğu için kısa sürede rulman bozması gibi dez avantajları da varmış.
Aynen dediğimiz gibi. Güle güle kullan eren

fabrikalar bu konularda kaliteyi degil maliyeti dusunur.orjinal dedigimiz cogu parcada durum şudur;
1000 adet metal=1000 tl
1000 adet plastik=850 tl ise ve ayni isi goruyorsa fabrika plastik olani tercih eder.ki fabrikalarin 100 binlerce bu parcayi kullanacagini dusunurseniz elde edilen maliyet kârini dusunun.bnde fabrikada calisiyorum tecrubeyle sabittir soyledigim 🙂

fabrikalar bu konularda kaliteyi degil maliyeti dusunur.orjinal dedigimiz cogu parcada durum şudur;
1000 adet metal=1000 tl
1000 adet plastik=850 tl ise ve ayni isi goruyorsa fabrika plastik olani tercih eder.ki fabrikalarin 100 binlerce bu parcayi kullanacagini dusunurseniz elde edilen maliyet kârini dusunun.bnde fabrikada calisiyorum tecrubeyle sabittir soyledigim 🙂
tabi dediğiniz de haklısınız fakat çok araştırdım. Orijinal sert plastik pervaneli olan, yan sanayi metale göre çok daha uzun km yapabiliyor. Orijinalden şaşmamak lazım sonucuna tekrardan vardım. Bugüne kadar da tüm alınan yan sanayi parçalarında yaşadım bunu.

Back