erenbal04
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 10 Kasım 2021
- Adı
- eren
- Kan Grubu
- A RH -
- Aracınız
- Doblo
Hocam mika değil bu, lancia orijinal yedek parça.Bişey olmaz artık mika plastik
Aldığın parçanın kanatlarından bahsediyorumHocam mika değil bu, lancia orijinal yedek parça.
Bazıları metal çarklı , ama her birinin artısı eksisi vardır sanırım
Hayırlı olsunYedek parça konusunda titizim biraz danışmak istedim. Kısa sürede sorun açmasın yeterli🙂
Teşekkür ederim.
Alüminyum kanatlarda dökülüyor ona kalırsa antifrize fazla dayanamıyoBazı ustalar metal kanatlı al, plastik olanlar 20-30 bin km de kırılıyor deyince kafam karıştı açıkcası.
Orijinal üründeki bu kanatlar sağlamdır sanırım.
Aynen dediğimiz gibi. Güle güle kullan erenCevabınız için teşekkür ederim, fabrikada plastik kullanıyormuş sizin yazdıgınıza ve araştırmama göre. Metal kanatların paslanması, daha ağır olduğu için kısa sürede rulman bozması gibi dez avantajları da varmış.
tabi dediğiniz de haklısınız fakat çok araştırdım. Orijinal sert plastik pervaneli olan, yan sanayi metale göre çok daha uzun km yapabiliyor. Orijinalden şaşmamak lazım sonucuna tekrardan vardım. Bugüne kadar da tüm alınan yan sanayi parçalarında yaşadım bunu.fabrikalar bu konularda kaliteyi degil maliyeti dusunur.orjinal dedigimiz cogu parcada durum şudur;
1000 adet metal=1000 tl
1000 adet plastik=850 tl ise ve ayni isi goruyorsa fabrika plastik olani tercih eder.ki fabrikalarin 100 binlerce bu parcayi kullanacagini dusunurseniz elde edilen maliyet kârini dusunun.bnde fabrikada calisiyorum tecrubeyle sabittir soyledigim 🙂