KOPEK BALIĞI SIRTI ŞEKLINDE TAVAN SPOILERI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barisK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

barisK

Yeni Üye
Oncelikle Tüm arkadaşlara Merhaba
yaklaşık üç ay once 2002 model bir doblo aldım. ufak tefek bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum. modifiye işine tavan a kopek balığı şeklinde spoiler ve on tampon altı karlık taktırarak başlamak istiyorum. Karlık için Ankara da otosport harici bir yer bulamadım internette ama benim için kopek balığı sırtı şeklinde spoiler daha onemli İstanbul da bu işi yapan bir yer varmıdır.

bilgi ve yardımlarınızı rica ederim

barisK tarafından yazılan metin:
Oncelikle Tüm arkadaşlara Merhaba
yaklaşık üç ay once 2002 model bir doblo aldım. ufak tefek bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum. modifiye işine tavan a kopek balığı şeklinde spoiler ve on tampon altı karlık taktırarak başlamak istiyorum. Karlık için Ankara da otosport harici bir yer bulamadım internette ama benim için kopek balığı sırtı şeklinde spoiler daha onemli İstanbul da bu işi yapan bir yer varmıdır.

bilgi ve yardımlarınızı rica ederim

öncelikle kendinizi ilgili yerde tanıtın.. spoyler verebilcek istanbullu bir arkadaşımız var. Forumda araştırma yapınız.

kopek balıgı derken bagaj ustune spoileri mi diyorsn anlamadım bn pk kopek balıgı diyince aklıma sey geliyor bmw nin arkaya takılan kucuk kopek balıgı suzgeçi

Merhaba

tavana on cam üstünden başlayıp arka cama kadar uzanan ve arka kısımda kopek balığı yüzgeci gibi yukarı sibri bir kıvrım yapan bi nevi spoiler
Renginide siyah olarak düşünüyorum
Beyaz güvercinime yakışacak diye tahmin ediyoruom

arkadaşlar bir onceki yazıda iki de resim koydum. ayrıca istanbulda bildiğiniz iyi bir karlıkcı varmı doblo için

fiyatı 130 tl ymiş nette

Back