kontak

excalibur

Yeni Üye
merhaba.benim doblodaki sorunum anahtarı takdığımda anahtar dönmüyor tamirciye götürdüğümde kontakta tozdan dolayı bunu yapabileceğini söylediler,kontak tamamen sökülüp temizlenecek diyorlar,ama ben anahtarı çok yüksekten düşürmüştüm dağıldı topladım bundan dolayıda yaparmı?veya hangi sebepten dolayı yapar?

Öncelikle sitemize hoşgelediniz. Avatar düzenlerseniz seviniriniz.
Tozdan çok nadir olabilir. Şeihr içinde mi kullanıyorsunuz aracı? Kontağa çok güzel giriyor ama dönmüyorsa sinyallar görmüyor olabilir. Düşünrdüğünüzde iç aksamı bozulmuş olabilir. Sinyal görmediği için dönmez. Gördüğünde döner. İmboliyzer olayı yani.

kontak anahtarında eğrilik varsa kasıntı yapabilir.kontrol edin.
kontağın içini temizleme spreyi sıkıpda deneyebilirsiniz.

Anahtarla kulak karıştırıyosanız bunu yapabilir. Genelde bu problemden kontak içi doluyor sonra tabiki bozuluyor.

diamond tarafından yazılan metin:
Anahtarla kulak karıştırıyosanız bunu yapabilir. Genelde bu problemden kontak içi doluyor sonra tabiki bozuluyor.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

diamond tarafından yazılan metin:

en mükemmel yorum bu bence ellerine sağlık 😀😀😀😀😀😀

Evvelden kontağa anahtarı taktığımda ..sistem anahtarı tanıma ile ilgili görsel iletiyi ekranda belirtir...araç kendini marş konumuna yapmaya geldiğinde bip diye ikaz verirdi..çoktan beri anahtar tanıma ve bip sesi çalışmıyor..çalışan ekrandaki yağlama..yakıt sistemi işareti ve diğerleri....sorun ne olabilir...güncelleme veya yazılım hatalası olabilirmi...

arkadaşlar nereye konu açıcam bulamadım benim sorun şu kontagı kapatıyorum araba bir kaç saniye çalışmaya devam ediyor sonra yavaş yavaş araba stop ediyorr deli oluyorum *bugs*

Back