Doblo Kontak kapalı olunca cam açma düğmesi

Kızılelma 60

Azimli Üye
Doblo
Adı
Vedat
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Selamün aleyküm Doblo D3 dinamic doblom var Kontak kapali olunca arabanın elektrik aksamina giden elektriği kesmesi lazim degilmi normalde ,kapalı durumdayken Kontak bazen cam düğmelerine elektrik geliyor ve ben düğmeye basınca açılıp kapanıyor ,asil Kontak açık olunca camlarin açılıp kapanması lazım heralde

o bizim araçların özelliği kardeşim benim d1 de de var aracı stop ettiğinde kapıları açana kadar camlara elektrik verir o bazen dediğin durum kapıyı açmadan denediğin durumlar test edebilirsin kapı açılınca keser voltajı

o bizim araçların özelliği kardeşim benim d1 de de var aracı stop ettiğinde kapıları açana kadar camlara elektrik verir o bazen dediğin durum kapıyı açmadan denediğin durumlar test edebilirsin kapı açılınca keser voltajı
Valla deniycem birazdan usta sagolasin inşallah öyledir

Bendeki d4’de durum şu.

Kontağı kapatınca kapıyı açmazsam bir süre elektrik veriyor sonra elektiriği kesiyor nasıl anlıyorum dersek düğmelerdeki ışık sönünce elektriği kesmiş oluyor.

Kontağı kapatıp direk kapıyı açarsam direk elektriği kesiyor.

Tekrar camı kontrol etmem gerekirse kontağı açmak zorundayım yada 4 cama birden uzaktan kumanda ile kapıları kilitleme tuşuna basılı tutarak kapatabilirim.

Kontak kapatıldıktan sonra 3 dakika süresi var.

aynen kontak kapanın ca belirli bir süre elektrik veriyor. zaman ayarlı

İçindekş elektrik bitene kadar olur mesela 1 2 dk içinde camlar açılıp kapanır ama sonra kapı açılmasa bile elektrik bittiği veya azaldığı için açılıp kapanmaz

İçindekş elektrik bitene kadar olur mesela 1 2 dk içinde camlar açılıp kapanır ama sonra kapı açılmasa bile elektrik bittiği veya azaldığı için açılıp kapanmaz
düzeltme İçindeki elektrik bitene kadar değil zaman rölesi ile olur zira için de elektrik tutacak bir ekstra pil olduğunu zannetmiyorum.

o özellik bizim araçların hepsinde var benim D2 de de aynısı oluyor

Back