kontak anahtarım kırıldı :((

serkanortanca

Onursal İzmir Yöneticisi
Başka Araç
Adı
YİĞİT SERKAN ORTANCA
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Özel kolluk
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2007
Renk
Metalik Gri
Arkadaslar merhaba benzinlikten yakıtımı aldım ve benzin kapagını tam kapatıcam, anahtarın ucu içinde kaldı 🙂🙂
rezil oldum hemen penseyle cıkarmaya calıstım ama zarrr zorrr ter döke döke hallettim bildiğin yuvadan cıkmıs yaa 🙁
neyse allahtan içine takınca sağ sol da sıkıntı yok arabayı calıstırıyor ama acilen anahtar yaptırmam lazım.
Önereceğiniz anahtar modeli var mı ( sustalı v.s ) yoksa ornijal mi yaptırayım?
Fiyatları nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi?

serviste veya çıkmacılarda kabını bulabilirsiniz bi sormanız iyi olur.

geçmiş olsun.anahtarcılarda da yaparlar.orjinal daha iyidir.fiyat serviste biraz daha pahalı olabilir ama araştırmak lazım.

bence sustalı yaptırmayn normal anahtaran yaptırın daha sağlam oluyor

yeni kaba yeniden yaptirirsiniz. immobilizer cipi oldugundan sadece anahtar yaptirmanizda yetmez cipide tasimaniz lazim.

Geçmiş olsun bence sustalı yaptırın.

valla bende o immobilizer dediğin şey yok sanrım normal mavi saplı bir anahtar var yanında da eks. kumandası var merkezi yaptırmışlar sonradan anahtarcının birine sordum 70 TL ye yaparız dediler ? dedim o kadar tutuyormu ya 🙂

valla bende o immobilizer dediğin şey yok sanrım normal mavi saplı bir anahtar var yanında da eks. kumandası var merkezi yaptırmışlar sonradan anahtarcının birine sordum 70 TL ye yaparız dediler ? dedim o kadar tutuyormu ya 🙂

o mavi kabı ayırın, küçük silindir şeklinde bir parça varsa immobilizer vardır.

valla 2002 model 1.9 D Cargo modeli komyonetmiş araba otomobil yapmışlar yani diyeceğim bu model markadaki araçlarda o dediğinizden oluyor mu?

ben baktım parça yok bulamadm

bende 2003 ü vardı.onda vardı.büyük ihtimal sizinkindede vardır.

git anahtarcıya 10-20 tlye anahtar yapsın immobileyzırıda kırık anahtardan söküp yeni anahtara takıyor olup bitiyor boşuna servise gitme parana yazık.

git anahtarcıya 10-20 tlye anahtar yapsın immobileyzırıda kırık anahtardan söküp yeni anahtara takıyor olup bitiyor boşuna servise gitme parana yazık.

şuan sanayideyim anahtarcı baktı bunda immobilizer yok dedi ve 15 tl ye canavar gibi anahtar yaptı 🙂 dedip yapmısken 1 tane de yedek yap 🙂 zaten 70 tl gözden cıkarmıstım

geçmiş olsun.hayırlı olsun.

Back